Spise at fremskynde dit stofskifte

11/03/2011 by admin

Spise at fremskynde dit stofskifte er let. Det er imidlertid ikke et fix alle; må ikke antage, at du bare ved at ændre dine spisevaner, vil kunne spise alt i syne.

Rydde op i din mad

Fjerne forarbejdede fødevarer fra din kost. Hvis det har været færdigpakkede, forarbejdet, frosset, tilberedt med tilsætningsstoffer eller fremstillet af koncentrat, drop det fra din kost. Fjerne, eller alvorligt skære ned på mængden af brød og bagværk, du spiser. Skiftevis, Spis kun hele hvede brød.

Læs etiketten

Læse etiketten for alt, hvad du spiser. Kig på portionsstørrelse, og antallet af portioner i pakken, kan eller wrapper. Mens en label kan fortælle dig, er der kun 100 kalorier per portion, kan der være to til fire portioner i pakken. Overveje, hvad procent af kalorierne er fra fedt. En af de mest misvisende ting på en næring afmærke er ofte, hvor meget fedt er i maden. Den bedste måde at finde ud af lige hvor meget fedt du vil tage på er at se på kalorierne fra fedt--listet til højre for kalorier per portion. Prøv at holde fedt kalorier ned til mindre end 30 procent af de samlede kalorier per portion. En anden stor faktor til at overveje, når du spiser til hastighed op dit stofskifte er natrium; holde din natrium indtag til omkring 1800 mg eller derunder.

Spise fem til seks gange om dagen

For at virkelig få dig stofskifte går, spise flere små måltider hele dagen. Du bør aldrig virkelig sulten, som du spiser for at brændstof din krop, ikke bare fodre dig selv. Eksperimentere med mængden af protein, fedt, kulhydrater, natrium og andre næringsstoffer for at finde ud af hvad der virker for dig. Ikke Bliv selvtilfredse i din kost, som du bliver nødt til at ændre det op ofte for de bedste resultater. Ud over at ændre dine spisevaner, skal du træne så godt.

Kosttilskud og meget mere

Ikke få fanget i supplement hype, eller den nyeste dille kost. Samlede afsavn virker ikke enten, som du kan rent faktisk ender du fratager din krop af andre vitale næringsstoffer samtidig forsøger at undgå ting som kulhydrater. Holde det simpelt. Vitaminer er afgørende for at sikre at du får alle de næringsstoffer, din krop har brug for.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com