Implantater for Depression

07/05/2010 by admin

Implantater for Depression

Depression er en alvorlig tilstand, der påvirker ikke blot sindet, men i kroppen. Det kan interferere med kroppens evne til at udføre normale dagligdags funktioner som at spise, sove og tænkning. Ifølge Novant sundhed lider omkring 19 millioner amerikanere af klinisk depression i et givet år. Mange med depression reagerer ikke på traditionelle behandlinger. Heldigvis, medicinsk teknologi har gjort flere gennembrud i implantat behandling, der kan hjælpe disse patienter.

Genstridig Depression

Genstridig depression er de mest alvorlige tilfælde af depression, der ikke kan behandles med konventionelle metoder som anti-depressiva, psykoterapi og elektrochok terapi. Ifølge webstedet mental sundhed, sund sted, er"en anslået 30 procent af deprimerede patienter behandling-resistent." I maj 2003 undergik seks patienter en ny kirurgisk procedure, hvor et implantat blev placeret i hjernen til at forbedre den overordnede stemning. Selvom To patienter ikke forbedres, fire viste dramatisk forbedring.

Deep Brain Stimulation

Ifølge Psych Central, er området i hjernen menes at være relateret til depression kendt som Brodmann område 25. Deep Brain Stimulation indebærer implantation af elektroder dybt inde i området 25, omkalibrere væv i håb om at genskabe hjerne til at fungere som normalt. Elektroderne forbliver i hjernen, og ledningerne er gevind ud af kraniet og nedenunder hud til forsiden af brystet i et lille batteri pack, der styrer den konstant, men svag, stimulation. Mængden af stimulation er tilpasset til patienten og er baseret på sværhedsgraden af tilstanden og bivirkninger af behandlingen.

Deep Brain Stimulation er stadig i sin vorden af forskning. Den amerikanske Food and Drug Administration har godkendt det som en behandling for depression, selv om det er godkendt til Parkinsons sygdom.

Vagus nervestimulation

Vagus Nerve Simulation (VNS) er et implantat til behandling af kronisk, alvorlig depression. I første omgang en behandling for epileptiske patienter, VNS blev fundet for at ændre stemninger af patienter med depression.

I 2005 godkendt FDA VNS til behandling af genstridig depression i patienter, der har lidt under betingelsen for mere end to år. Implanteret i brystet, er ledninger fra en pulsgenerator gevind under huden på venstre vagus nerve i nakken. Enheden sender typisk 30 sekunder af elektriske stød til hjernen hvert femte minut, hvilket skaber en reaktion, der kan forbedre den overordnede stemning af patienten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com