Hvordan man donerer Plasma i Madison, WI

09/24/2011 by admin

Hvordan man donerer Plasma i Madison, WI

Få ting er mere givende end donere plasma. Ifølge donere Plasma stole mange mennesker med sjældne og kroniske sygdomme på plasma protein behandlinger til at erstatte den vigtige proteiner eller antistoffer, som de mangler. Uden disse livreddende plasma protein behandlinger kunne mange patienter ikke leve et sundt og produktivt liv. Hjælpe med at redde en persons liv i Madison, Wisconsin, og de omkringliggende områder ved at donere din plasma til en samlecentral i Fællesskabet.

Instruktioner

• Find en plasma samlecentral i Madison, som Interstate blod og Plasma Inc., og lave en aftale til at donere. Besøg webstedet donere Plasma online og klik på fanen "Find Donor Center" på den øverste værktøjslinje at finde plasma samling centre i eller i nærheden af Madison, Wisconsin. Skrive i en af de mange Madison ZIP koder til at finde en plasma samling center i området.

• Gennemgå en pre donation screening og fysisk undersøgelse. Ifølge Interstate selskaber, skal du bestå en pre donation screening før du kan donere plasma. Under pre donation screening, du vil vejes og en tekniker vil tage dit blodtryk, puls og temperatur og vil også tage lidt blod fra din finger til at måle din total protein og hæmatokrit. Give din medicinske historie til det medicinske personale.

• Begynde plasma donation. Hele processen tager normalt mellem en til to timer at gennemføre.

• Får du erstatning for at donere plasma. Kontakt plasma samlecentral på forhånd for at bestemme de nøjagtige beløb donorer modtager. Find den plasma samlecentral kontaktoplysninger ved at besøge deres officielle hjemmeside på nettet eller ved at søge efter virksomheden via en telefonbog.

• Oprette en anden aftale at donere plasma på et senere tidspunkt. Ifølge Interstate selskaber, kan raske personer donere så ofte som to gange i en periode på syv dage, med mindst 48 timer mellem donationer.

Tips & advarsler

  • Donere plasma tager tid. Forvent ikke at indtaste og afslutte plasma samling centrum på mindre end 15-30 minutter, som det normalt tager et par timer at gennemføre hele processen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com