Statens medicinsk hjælp til børn i South Carolina

06/28/2010 by admin

Statens medicinsk hjælp til børn i South Carolina

Ca 8,5 millioner børn i USA har ikke sygeforsikring. Enkelte stater give lægehjælp til uforsikrede børn gennem programmer specielt til dem. I South Carolina, 16 procent af befolkningen har ikke sygesikring og 15 procent kunne ikke få lægehjælp, hvis de har brug for det. Børn af disse familier med lav indkomst er særligt udsatte og ofte afhænger af offentligt finansierede programmer for grundlæggende lægehjælp.

Sunde forbindelser planer

Børn under 19 år kan ansøge om en sund forbindelser planlægger under partnere for raske børn program. Dette program giver børn i familier med indkomst niveauer op til to gange den føderale fattigdomsgrænse eller lavere med adgang til medicinske tjenester. I 2011, der var en familie på fire med en indkomst på $3,675 eller mindre pr. måned.

CommuniCare

CommuniCare er en frivillig-baseret statsfinansierede program. Det giver sundhedstjenester til South Carolina, som ikke er berettiget til Medicaid eller Medicare dækning. Programmet omfatter flere planer rettet mod børn, som en skole-baserede dental program, der tilbyder behandling til børn i landdistrikterne med begrænset adgang til oral sundhed services.

Children's Health Insurance Program

Children's Health Insurance Program, CHIP, giver Medicare dækning til familier med lav indkomst med mindst ét barn under 18 eller 19 Hvis deltager i gymnasiet. Kun familier med $30.000 eller mindre i tællelig ressourcer er berettiget til denne type af medicinsk hjælp.

Medicaid

Familier med boern, der kvalificere sig til cash bistandsprogrammer, som familien uafhængighed eller supplerende sikkerhed indkomst, vil generelt kvalificere sig til Medicaid dækning i South Carolina. Forældre til børn med Medicaid forsikringsdækning har ret til at vælge deres egen læge eller medicinsk institution så længe sundhed udbyder er en deltager i South Carolina Medicaid-programmet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com