Typer af antidepressiv medicin

07/15/2010 by admin

At få effektiv behandling for dine symptomer på depression kan tage flere måneder at opnå den rette balance af relief med bivirkninger. Der findes flere forskellige typer af recept antidepressiv medicin, som virker på forskellige måder på din hjerne. Overveje denne oplysninger fra Mayo Clinic og Drugs.com om typer af antidepressiv medicin.

SSRI-præparater

Din læge kan begynde med ordination selektive serotonin re-uptake hæmmere (SSRI) som Zoloft til at behandle dine symptomer, som disse har færrest bivirkninger.

SNRI

En anden første valg antidepressiv medicin er serotonin og noradrenalin reuptake hæmmere (SNRI), såsom Effexor, som afbalancerer din niveauer af serotonin og noradrenalin.

NDRIs

Wellbutrin er en type medicin kaldet noradrenalin og dopamin reuptake hæmmere (NDRIs), som er ordineret af lægen for moderat eller svær depression.

Tetracyclics

Tetracykliske antidepressiva såsom mirtazapin nedsætte aktiviteten af neurotransmitterne i din hjerne til at behandle dine symptomer på depression.

Kombinerede hæmmere

Hvis du har depression og søvnløshed, kan deres læge ordinere en type af antidepressive såsom tradzodone, som er kombineret re-uptake hæmmer og receptor blokker.

TCA

Din læge kan ordinere tricykliske antidepressiva (TCA) at behandle dine symptomer på depression og vrede, hvis andre typer af medicin ikke er effektive for dig.

MAO-hæmmere

Som en mulighed i sidste instans på grund af potentielt dødelige komplikationer, kan din læge ordinere monoaminooxidasehæmmere (MAOIs) til at behandle din depression.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com