FDA hele korn forordninger

08/19/2011 by admin

FDA hele korn forordninger

Ifølge Rådets hvede fødevarer starter"alle kerner ud som fuldkorn. Hvis efter fræsning, de holder alle tre dele af den oprindelige korn – Kim, klid og frøhvide – i deres oprindelige proportioner, betragtes de stadig som fuldkorn." Den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) sætter retningslinjerne for producenterne af produkter, der indeholder fuldkorn.

Label erklæring

Ifølge FDA, skal producenterne fremlægge faktuelle erklæringer på alle etiketter i hele korn produkter. Etiketten skal præcist angive mængden af hele korn i produktet. For eksempel, hvis etiketten siger 100 procent hele korn, kan ingen andre ingredienser være i produktet. Etiketten kan også præsentere en bestemt procentdel som 20 gram af fuldkorn sammen med de øvrige ingredienser. Etiketter kan ikke præsentere vage oplysninger om fuldkorn anvendes. For eksempel, kan ikke etiketten erklære, "Giver og glimrende kilde til fuldkorn." Specifikke ordlyd på etiketten er vigtigt. For eksempel, er hele korn mel ikke det samme som hvedemel. Hvedemel er blevet behandlet for at fjerne klid og Kim og er derfor ikke et fuldkornsprodukt, mens hele korn mel indeholder alle dele af kornet.

Sundhedsanprisninger

Producenter af fuldkornsprodukter er tilladt at anføre generelle sundhedsmæssige fordele såsom, hele korn reducerer risikoen for koronar hjertesygdom, og at hele korn reducerer risikoen for nogle kræftformer. Disse udtalelser er baseret på videnskabelig dokumentation leveres og gennemgået af FDA. Udokumenterede påstande er ikke tilladt som "fuldkorn helbrede kræft." Videnskabelig dokumentation har ikke vist, at fuldkorn helbrede kræft, så den kun nøjagtig erklæring, der kan gøres er, at det har vist sig for at reducere risikoen for kræft.

Pearling og rullende

Korn som Byg og havre har forskellige overvejelser i forbindelse med begrebet fuldkorn. Skroget af Byg er hårde og uspiselige og er vanskeligt at fjerne fra korn. En proces kaldet pearling anvendes ofte, hvor det yderste lag af Byg er fjernet med en slibende og dette fjerner nogle af klid. Afrundet Byg anses ikke for hele korn. Hvis byggen er faktisk de-afskallede, anses en fuldkorns fordi kun de uspiselige ydre lag er fjernet. Havre, der er rullet betragtes hele korn, fordi processen ikke fjerner korn komponenter såsom bran, Kim og frøhvide. Rullende havre er simpelthen en proces at flade kornet.

Kostanbefalinger

"Kostråd for amerikanerne 2005" blev skabt af US Department of Health and Human Services og det amerikanske landbrugsministerium (USDA). Retningslinjerne anbefaler tre eller flere portioner af fuldkorn hver dag samt korn stammer fra hele korn produkter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com