Hvad er en Arnp pligter?

08/14/2011 by admin

Hvad er en Arnp pligter?

En avanceret registreret sygeplejerske praktiserende læge (ARNP) en type af sygeplejerske, der er uddannet til at arbejde selvstændigt uden en læge. ARNPs kan udføre fysiske eksamener, ordinere medicin og behandling programmer samt give medicinsk rådgivning til patienter. De virker ved sygehuse, medicinske grupper og skoler.

Grundlæggende pligter

Ifølge American Academy af sygeplejerske praktiserende læger (AANP) tilbyder ARNPs både behandling og helbredelse til deres patienter. Alle ARNPs har graduate uddannelse og kliniske praksis ud over en regelmæssig sygeplejerske og skal have licens til at praktisere. Ifølge AANP var der 135.000 praktiserende ARNPs i USA i 2010. Ud over diagnosticering og behandling af syge patienter, hjælpe ARNPS også mennesker udvikle livsstil planer, der tillader mennesker at leve et lykkeligt og sundt liv.

Sygdomme

En ARNP kan diagnosticere og behandle en række sygdomme. For eksempel, de kan hjælpe mennesker, der lider af hypertension, diabetes, sygdomme som influenza, og mennesker, der har lidt skader. Da ARNPs er tilladt at ordinere medicin, er det usandsynligt, du bliver nødt til at se en læge, efter at have besøgt med sygeplejerske praktiserende læge. ARNPs kan også skrive henvisninger til diagnostiske tests såsom x-stråler og MRIs samt blod screeninger. Hvis din sygdom er for kompliceret for ARNP, vil hun sandsynligvis henvise dig til en specialist.

Specialiteter

Ifølge AANP, nogle ARNPs specialiserer sig i bestemte kategorier af medicin. For eksempel, er nogle ARNPs specialuddannede i områder som Urologi, onkologi, mental sundhed og sportsskader. Ifølge Mayo Clinic, ARNPs har eksisteret siden den i 1960 ' erne. En landsdækkende lægen mangel ført til oprettelsen af den holdning, som ikke kræver en doktorgrad. ARNPs er også en mere overkommelig mulighed for folk, der ikke har sygeforsikring.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com