Aminosyre som en behandling for Plantar vorter

07/04/2011 by admin

Der er mange muligheder for behandling af plantar vorter afhængigt af om du ønsker at besøge lægen, eller forsøg på fjernelse i hjemmet. Den største ting at huske er, at indstillingen behandling skal være grundig. Hvis en pause i huden opstår, og nogle af virussen forbliver vil vorter sprede. Aminosyrer kan spille en vigtig rolle i ethvert hjem behandling af plantar vorter.

Plantar vorter

Plantar vorter er vækster, typisk godartede, der findes på huden på fødderne. De er forårsaget af HPV (human papillomavirus), som er ganske smitsom og transmitteres gennem små nedskæringer eller pauser i huden. Disse kan bløder eller sive hvis skrabet. Dette er en langsom handler virus, så du kunne have det i temmelig lang tid, før vorterne vises.

Aminosyre

En aminosyre er en af byggestenene i protein. Der findes flere forskellige typer af aminosyrer, 10 som der ikke produceres af kroppen.

Behandling

Salicylsyre findes i mange håndkøb wart fjernelse behandlinger. Dette er biosynthesized fra phenylalanin (en aminosyre).

Ansøgning

Salicylsyre er appliceres til vorte. Det vil nedbryde cellerne og tillade virussen ind i blodbanen. Når virus er i blodet, vil kroppens immunforsvar udvikle antistoffer.

Effektivitet

Som med enhver behandling, afhænger det af enkelt. Hvis personen, der er i stand til at udvikle antistoffer, vil så vorte gå væk. Hvis ikke, så andre behandlingsmetode kan nødt til at være fundet.

Forebyggelse

Lysin er en anden aminosyre. Indtages oralt, kan denne aminosyre hjælpe immunforsvaret forhindre vorter. En meget dyrere form er der kan anvendes topisk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com