Hvordan at slippe af med en hud læsion

10/26/2016 by admin

Hvordan at slippe af med en hud læsion

Ordet læsion er en generel betegnelse for enhver form for fysisk abnormitet, der påvirker din krop. Hudlæsioner kan være alt fra en kræftknude til en acne ar. De er kategoriseret efter deres størrelse fra brutto læsioner, som er synlige for histologiske læsioner, som kun kan ses gennem et mikroskop. Processen for at slippe af med forskellige typer af læsioner vil variere, men et par grundlæggende principper vil hjælpe dig slippe af med irriterende, og i nogle tilfælde, skadelige hudlæsioner.

Instruktioner

• Vente en uge og kontrollere status for læsion. Mange små abnormiteter herunder nedskæringer, vil blå mærker og sår helbrede på egen hånd.

• Anvende fysisk behandling. Helbredelsen af nogle læsioner kan være drønede ved at anvende en bandage. Andre, såsom forkølelsessår vil helbrede hurtigere hvis du regelmæssigt anvender is. Ren altid læsion for at undgå infektion.

• Besøge en læge, hvis din læsion ikke rydde op, eller hvis det bliver smertefuld. Fordi hudlæsioner optage sådan et stort antal hud betingelser, er bedst at konsultere en læge i stedet selvstændige diagnosticere en potentielt alvorlig hudlidelse.

• Besøg en laser behandlingscenter, hvis problemet er kun overfladisk. Mange læsioner har ingen sundhedsskadelige virkninger, men ikke vil forsvinde på egen hånd. Mørke mærker og solskader på huden kan løses ved laserterapi. Men denne procedure kan være dyrt, kalder et center nær dig og bede om priser, og hvis de tilbyder en gratis screening.

• Besøge en klinik, der giver dermabrasion for at reparere ar og hudskader. Dermabrasion er en proces, hvor en stålbørste bærer ned den beskadiget hud. Dette giver mulighed for et nyt lag af sund hud til regrow i dens sted.

Tips & advarsler

  • Ikke vælge på hudlæsioner: Dette kan resultere i ardannelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com