Sådan Sammenlign Protein Drinks

09/21/2011 by admin

Sådan Sammenlign Protein Drinks

Protein drikkevarer er ikke længere kun for bodybuildere. Kosttilskud er almindeligt brugt til udholdenhedsatleter, dieters og folk der ønsker for at tage på i vægt. Når man sammenligner protein drikkevarer, er der visse faktorer at overveje, herunder kost og motion behov, kilde til protein, smag og omkostninger.

Kost og motion behov

For at begrænse kalorier for vægttab, lavt kalorieindhold og lav sukker er drink at foretrække. For vægt eller muskel gevinst, der er behov for en højere kalorieindhold drink. Dieters kan forbruge måltid udskiftning drikkevarer, der indeholder flere vitaminer og mineraler til at balancere deres indtag.

Proteinkilde

Protein drikkevarer kommer fra forskellige kilder, såsom Valle, kasein, soja og æg. Valle og kasein er typer af mælkeprotein. Soja er en høj kvalitet vegetarisk protein. Æggehvide proteinpulver er en komplet proteinkilde for folk, der er laktose intolerant.

Smag

En protein drik bør være velsmagende og ikke behøver at blive kvalt. Der er en række forskellige varianter på markedet, herunder chokolade, vanille eller frugt. Frisk eller frossen frugt kan også tilføjes for at forbedre smagen. Sødestoffer eller sirup kan være tilføjet, selvom de ville øge sukker og kalorieindhold beløbene.

Omkostninger

Ligesom vitamin- og mineraltilskud, kan protein drikkevarer være dyrt. Protein pulver spænder fra $16 til mere end $30 for 20 til 30 portioner og måltid udskiftning pulvere kan koste endnu mere. Sørg for tillægget er fra et velrenommeret firma til at sikre en kvalitet protein, der vil opfylde dine behov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com