Musik terapi vs Depression medicin

06/26/2010 by admin

En diagnose af depression af en læge kommer med mange behandlingsmuligheder. To af disse muligheder er musik terapi og depression medicin. Når du vælger behandlingsmuligheder for depression, er det godt at blive informeret. Kommunikere med din læge om muligheder, bivirkninger, potentielle problemer og fordele af behandlingsmuligheder såsom musik terapi og depression medicin. Din læge vil sandsynligvis følge hvilke fremskridt, du gør i lindre depression symptomer.

Om

Det første skridt i at vælge et behandlingsprogram for depression er at forstå dine muligheder. Ifølge den amerikanske musik Therapy Association (AMTA), er musikterapi den kliniske anvendelse af musik i sundhedspleje og uddannelse indstillinger at fremme wellness og sundhed af patienter og reducere deres samlede stress. Musikterapeuter bruger standardiserede, kliniske opgørelser for at fastslå behovene hos deres patienter. De bruger gruppe terapi, individuelle musik øvelser med en række forskellige instrumenter og teknikker som at skrive sangtekster, musik og musical improvisation som en form for terapi.

Depression medicin kommer i forskellige former og bruges til at behandle de kemiske ubalancer i hjernen, der bidrager til depression. Depression medicin er ordineret af læger til depression, fordi de giver vigtige neurotransmittere at kontrollere humør, som serotonin, til at udføre deres arbejde mere effektivt. Eksempler på depression medicin selektive serotonin reuptake hæmmere (SSRI) som fluoxetin (Prozac) og paroxetin (Paxil).

Fordele og ulemper

Veje fordele og ulemper ved disse behandlingsmetoder i samråd med din læge. Musikterapi kan ikke være effektiv for alle og kan være mere effektive i nogle mennesker med depression. Depression medicin, på den anden side kan have alvorlige bivirkninger. Spille og lytte til musik i en terapeutiske indstilling ville være meget usandsynligt, at forårsage nogen skade til nogen involveret. Depression medicin kan have bivirkninger som selvmordstanker tænkning og kan være særlig skadeligt for børn, Ifølge National Institute of Mental Health (NIMH). På den anden side kan depression medicin være meget effektivt til brug hos børn og voksne, anvendt alene eller sammen med andre terapi metoder.

At vælge behandlinger

NIMH rådgiver patienter at vælge behandlingsmetoder omhyggeligt, især om depression hos børn. Musikterapi, psykologisk rådgivning og andre metoder som familieterapi kan være en god idé, alene eller sammen, for sager, der ikke er alvorlige. Hvis depression medicin er valgt som en behandlingsmulighed, tjekke med din læge om hvorvidt medicin er godkendt af US Food and Drug Administration (FDA) til brug i behandlingen af depression hos børn. Ifølge NIMH, er mindre kendt om behandling af depression hos børn end vides om depression behandling for voksne. Følg regelmæssigt med din læge og musik terapeuter. Din læge og musikterapeut bør også kommunikerer med hinanden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com