Forskelle i SNR & NRR

02/01/2012 by admin

Forskelle i SNR & NRR

Støjreduktion er en vigtig sundhedsmæssig bekymring for hver person. Høretab kan komme fra eksterne faktorer såsom støj forurening eller infektioner eller degenerative hørelse betingelser. En måde at undgå høreskader er at købe høreværn: enheder, der reducerer den lyd, der kommer ind i øret. Der er dog forskellige sundhedsmæssige koder, at en forbruger kan nødt til at tage i betragtning før du køber en sådan anordning.

NRR

Støj reduktion Rating eller NRR, er en rating til høreapparater i USA og Canada. NRR er givet i USA på grund af særlige forordninger USA giver til høreapparater. Kontorerne for Environmental Protection Agency (EPA) og Occupational Safety and Health Administration (OSHA) regulere sikkerheden og pålideligheden af støj reduktion produkter med en NRR rating.

SNR

NRR gives kun omkring Nordamerika med de Forenede Stater og Canada. Det andre centrale støj reduktion ratingsystem er enkelt nummer Rating eller SNR. SNR er den støj reduktion rating til produkter købes og sælges i EU. Selv om begge klassificeringssystemer er designet til sats produkter baseret på deres evne til at stoppe støj, SNR er væsentligt forskellige og har forskellige værdier i forhold til NRR.

Miljø

NRR er en generel støj reduktion rating. Med andre ord bruges NRR til en enhed i alle indstillinger for støj. For eksempel, vil en øreprop, under retningslinjerne i NRR have én type af NRR rating. Men SNR satser hver støj reduktion enhed til et bestemt miljø. SNR ratings udnytte ekstra koder for høj frekvens, midten frekvens og lav frekvens støj miljøer. Så vil én type øreprop har en visse SNR rating, hvis det bruges på byggepladser, mens en anden vil have forskellige rating hvis øreproppen bruges til kontormiljøer.

Lab resultater

NRR og SNR også bruge forskellige laboratorieforsøg til at beregne deres gode ratings. Tilfældige testpersoner får enhederne af støj reduktion virksomheder. Testpersonernes bliver derefter bedt om at lytte til forskellige decibelniveauer af støj. Den tilfældige test stikprøve befolkning er spurgte, hvis de høre lyde på visse niveauer. Beregner ud de samlede statistikker, er NRR og SNR styrende organer i stand til at producere den generelle reduktion rating for enhver enhed. Men fordi SNR skal beregne for miljøet, de samme testpersoner er fortalte at lytte til visse lyde i hypotetiske støj miljøer, såsom højt byggepladser. Dette skaber statistisk, to statistiske modeller for SNR, mens NRR kun har én.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com