Kokosolie myter & ulemper

07/25/2010 by admin

Kokosolie myter & ulemper

Kokosolie, stammer fra kokosnødder, bruges i madlavning, bagning, cremer og sæber og duftende emner som potpourri eller stearinlys. Der er flere fordele ved kokosolie, som dets smag og lugt, men der er også nogle ulemper, samt populære myter om olie.

Diabetikere

Nogle mener på grund af den søde smag af kokos, kokos olie vil være sød og ikke godt for diabetikere at indtage. Det er en myte, som kokosolie er faktisk temmelig lavt indhold af sukker og ikke smage alt for sød. I virkeligheden, smager det meget som mange andre fælles olier, som olivenolie eller vegetabilsk olie, med et let anstrøg af kokos smag. Der er ikke glukose i kokosolie og det har endda vist sig i forskning til fremme af produktionen af insulin, hvilket gør det et godt valg for diabetikere.

Tykkelse

En udbredt myte er at kokosolie er tyk og har problemer med at blive opsuget, når det anvendes i noget som en kage eller brød mix. Denne myte kommer formentlig fra tyk arten af kokosmælk, hvilket absorberer langsomt når hældes over en brød eller kage. I virkeligheden, kokosolie absorberer så let som alle andre almindelige olie og er en ideel ingrediens, når de anvendes til bagning og madlavning formål.

Fedtindhold

En con kokos olie er dens fedtindhold. Kokosolie, som de fleste andre olier, er en mættet fedt, som kan hæve niveauet for disse, eller dårlige fedtstoffer i kroppen. Kokosolie bliver også en transfedt, når det er hærdet, som udgør nogle sundhedsmæssige betænkeligheder, da transfedt kan afholde produktion af gode fedtstoffer i kroppen når det indtages i overskud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com