Sådan springe til at tabe sig

12/06/2010 by admin

Sådan springe til at tabe sig

Motion er en vigtig del af næsten alle vægt tab rutine. Selvom spise en ordentlig kost er vigtig, skal du tilføje fysisk aktivitet til din daglige rutine at virkelig hjælpe vægten kommer. Skipping er en fysisk aktivitet, så det kan nemt indarbejdes i et vægt tab rutine. Hvis det gøres regelmæssigt, kan overspringelse hjælpe dig tabe sig fordi det får du flytter, stiger din puls, og forbrænder kalorier.

Instruktioner

• Spørg din læge hvis skipping er en sikker motion for dig. De fleste mennesker kan springe for motion uden problemer. Men hvis du har ben eller knæ problemer, kan det forårsage for meget stress. Det kan også være alt for anstrengende, afhængig af din nuværende vægt og kondition. Din læge vil hjælpe dig med at afgøre, om overspringelse bør være en del af dit vægttab program.

• Oprette en øvelse tidsplan, der omfatter overspringelse. Skipping er en god aerob øvelse, fordi du kan hæve din puls og få sved på panden mens du gør det. Din tidsplan vil variere afhængigt af din vægt og kondition, men generelt du bør udøve mindst tre gange om ugen. Du kan medtage springe i hver session.

• Gør din skipping rutine konsekvent. Du kan starte med stor entusiasme, men det er nemt at slack off fra regelmæssig motion, selv når du laver noget sjovt som springer. Tvinge dig selv til at udøve efter din tidsplan, selv når du virkelig ikke have lyst til gør det. Springe kan kun hjælpe dig med at tabe sig, hvis du gør det ofte nok til at gøre en fysisk forskel.

• Variere din spring øvelser. Der er mange variationer som cross-overs og dobbelt unders, der tillader dig at ændre din rutine og holde det interessant. De vil også hjælpe dig med at forbedre din koordination.

Tips & advarsler

  • Hvis du springer inde i dit hus, skal du sørge for en klar område, der er stor nok til at tillade dig at springe sikkert. Flyt alle møbler eller andre objekter, som du kan støde ind i eller rejse over og sårer dig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com