Hvad er Omega XL?

12/08/2013 by admin

Hvad er Omega XL?

Omega XL popping i online-reklamer og sundhed magasiner. Med en bred vifte af kosttilskud til rådighed, kan folk være nysgerrig om ingredienserne i Omega XL og hvordan det adskiller sig fra andre omega-3 kosttilskud.

Virksomheden

Omega XL er produceret af firmaet stor HealthWorks af Coral Springs, Florida. Stor Healthworks er en nærende komplettere selskab, der også markedsfører produkter for kvinders sundhed.

Marketing

Marketing krav bag Omega XL tout, at tillægget kan bidrage til at mindske smerter af gigt, øge energi og forbedre hjertesundhed. Selskabet oplyser, at produktet er alle naturlige, har ingen kendte bivirkninger og ikke interagerer med nogen medicin.

Ingredienser

Fordi Omega XL er et kosttilskud og ikke et farmaceutisk lægemiddel, kræves en fuldstændig liste over ingredienser ikke af den amerikanske Food and Drug Administration. De aktive ingredienser opført er blandinger af flerumættede omega fedtsyrer, som findes i Hoki fisk, en coldwater fisk fundet fra kysten af New Zealand; og Perna canaliculus olie ekstrakt, som er afledt af den grøn-lipped mussel fundet af den sydlige kyst af New Zealand.

Dosering

Per oplysningerne af stor HealthWorks på Omega XL er den anbefalede dosering to piller om dagen. Dosis kan øges til fire piller om dagen for ekstrem gigt smerter.

Overvejelser

Ifølge University of Maryland Medical Centers komplementær medicin Guide, omega-3 fedtsyrer kosttilskud kan interagere med blodfortyndende medicin såsom Plavix, og bør kun bruges som anvist af en læge. Omega-3 kosttilskud kan også forårsage luft i maven, oppustethed og diarré hos nogle patienter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com