Sådan får du gratis Diabetes forsyninger

12/29/2010 by admin

Hvert år millioner af amerikanere er diagnosticeret med diabetes og millioner gå mere udiagnosticeret. Har diabetes er et stort sundhedsproblem. Det kan føre til blindhed, hjertesygdomme, nyresvigt og meget mere. Mange diabetikere er i stand til at styre deres diabetes med kost og medicin. Men medicin koster dyrt. I USA tæt på 2 milliarder dollars er brugt på diabetes hvert år. Der er måder men at få gratis diabetes leverer.

Instruktioner

• Tilmeld dig gratis diabetes forsyninger med en udbyder af online. Online-udbydere vil arbejde med din forsikring eller medicare at spare dig tid og penge. De vil udfylde formularerne, indsamle betalinger og afleverer din diabetes levering direkte til dig. Se ressourcer for nogle at prøve.

• Spørg din læge til at skrive en recept på et blodsukkerapparat. Tage det på apoteket og spørger hvad meter de har til rådighed gratis med en recept. Producenter af diabetisk forsyninger vil have dig til at købe deres test strips, så de vil ofte give de målere, som gennemsnit omkring $80,00 væk gratis. Sørg for at spørge din læge om eventuelle programmer, han kender til at få gratis diabetes forsyninger.

• Besøg din lokale sundhed afdelingen at se, om du er berettiget til at få gratis diabetes forsyninger eller en reduceret sats.

• Gå til webstedet GlaxoSmithKline at se hvis du kvalificerer dig til programmer gratis diabetes forsyninger. GSK har givet tæt på 400 millioner dollars i medicin til patienter, der har brug for det. Se ressourcer til link.

Tips & advarsler

  • Din læge og apotek kan have yderligere ideer til at administrere udgifterne til diabetes og få gratis diabetes forsyninger.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com