Aktiviteter for lavt selvværd

12/08/2010 by admin

Det er normalt, at vores følelser om os selv til at svinge på lejlighed. Men folk med lavt selvværd overdrive løbende negative. Uanset hvad de gør, er det ikke godt nok. Alle andre er bedre. Personen med lavt selvværd vil sammenligne, finde sig selv mangler og fokusere på én dårlig oplevelse som en overvældende grunden til han er en fiasko. Denne tankegang kan selv blive selvopfyldende, da personen kan føle dømt, før han begynder og begynde at undgå selv at gøre en indsats. For at imødegå lavt selvværd, er det vigtigt at genvinde et afbalanceret syn.

Justere din tankegang

Gøre dig selv bevidste om negative tanker. Mennesker med lavt selvværd er alt eller intet tænkere. En fejl, og de er fuldstændig tabere. Når disse tanker overflade, stoppe dig selv. En tab eller svaghed gør ikke personen. Fokusere på positiver. Lave en liste over de ting du har gjort godt, arbejde og fritidsinteresser du nyder, folk du kan lide og som kan lide dig, mål du har opnået. Gennemse denne liste før du går i seng om natten og når du føler dig ned. Mennesker med lavt selvværd forvente ofte sig at leve op til meget høje standarder. Det er vigtigt at huske, at ingen er perfekte. Ikke engang den bedste ballplayer rammer bolden ud af stadion hver gang. Endelig kan acceptere hvem du er. Vi alle har styrker og svagheder. Sæt mål at arbejde for dig. Du kan ikke gøre alt. Gør hvad du kan, og Nyd den mindste præstation.

Give næring til dig selv

Styrke din betydning ved at behandle dig godt. Lave aktiviteter du nyde regelmæssigt, om dens igangværende hen til en film, at have en massage eller spille tennis. Spise sund mad, motion, og få ordentlig hvile. Fejre små bedrifter. Du overholde en deadline på arbejdspladsen eller hjælpe en nabo? Forkæl dig selv med en film, gå ud for din yndlings is, eller slappe af med en bog, du har været der ønsker at læse. Omgiv dig med mennesker og ting du nyder og der gør du føler dig godt tilpas. Sætte op billeder af venner og familie eller en særlig ferie. Hvis du vil forbedre dit sind eller krop, sæt små mål, så tage dem et skridt ad gangen. Forvent ikke at blive en verdensklasse pianist, når du er lige begyndt at lære at læse musik; bare nyde processen.

Involvere sig med Positive mennesker

Holde dig aktiv med venner, der værdsætter du for dig selv. Undgå negative mennesker fører dig til at føle sig dårligt. Hvis nogen kritiserer du, berolige dig selv, at deres udtalelse ikke definerer du. Frivillige til at hjælpe en anden. Blive involveret i en sag, du anser for værdifuldt, om det er det lokale bibliotek, Humane Society, children's støtte gruppe eller et ældre ægtepar, der har brug for en tur til købmanden.

Hvis du føler at du kunne bruge mere hjælp end ovenstående trin giver, se din læge for en fuld fysisk at sikre at du ikke har et sundhedsproblem ikke og er deprimeret, som begge kan føre til selvværd spørgsmål. Kan du finde en rådgiver eller støtte gruppe til at hjælpe dig langs de første skridt i retning af et mere positivt billede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com