Standardproces allergi behandling

01/07/2011 by admin

Allergi præsenterer sig forskelligt i hver person, men der er en standardproces læger følge for allergi behandlinger. Hvis du har allergi, er der specifikke ting du kan forvente fra et besøg i lægens kontor.

Undgå allergener

For at hjælpe med at forhindre fremtidige allergiske udbrud, din læge bestemmer det eller de emner, der forårsager din allergi og rådgiver dig om hvordan man undgår kontakt med disse ting.

Medicin

Din læge kan også anbefale over-the-counter eller receptpligtig medicin til behandling af din allergi. Disse kan omfatte dekongestanter, antihistaminer og kortikosteroider. Du kan have til at tage disse medikamenter året rundt eller kun i sæsonen specifikke Hvornår din allergi opstår.

Vaccinationer

Allergi skud er en effektiv behandling for mennesker, der oplever ingen lindring fra deres symptomer med traditionelle oral medicin. Mennesker, der modtager allergi skud normalt modtage en række skud over en periode på et par år.

Akut behandling

Hvis du har en alvorlig, livstruende allergi (f.eks. en beesting allergi), kan din læge ordinere adrenalin som en nødsituation medicin. At give dig selv en adrenalin injektion (ved hjælp af en EpiPen eller lignende enhed) kan reducere dine symptomer, indtil du kan få lægehjælp.

Hjem retsmidler

Hvis din allergi er miljø, kan du hjælpe dine symptomer ved at ændre ting i dit hjem eller livsstil. For eksempel bruge et luftfilter eller affugter i dit hjem for at forbedre luftkvaliteten og genoprette korrekt vejrtrækning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com