Hvordan til at knuse nyresten

01/16/2014 by admin

Nyresten kan danne i nyrerne eller i urin passage, og de er ofte udvist gennem urinen. De kan være meget små, på størrelse med en Gran af sand, eller så stor som en fugl æg. Nyresten er forårsaget af ophobning af kemikalier i urinen. Disse kemikalier omfatter urinsyre, calcium, oxalsyre og fosfor. Nyresten kan blive knust ved hjælp af naturlige metoder, men undertiden medicinsk intervention er nødvendig.

Instruktioner

• Drik masser af vand. Drikkevand er den mest effektive metode til naturligt behandling af nyresten. Den anbefalede mængde er mindst 12 glas vand om dagen. Drikke masser af vand vil også hjælpe med at sikre den langsigtede sundhed af dine nyrer.

• Tager en spiseskefuld af glycerin hver morgen for at slippe af nyresten. Du bør tage glycerin på tom mave for maksimal effekt.

• Tilføje ca. 25 g persille til 600 ml vand. Bring vandet i kog. Hæld det i en kop, og så snart det køler ned nok, drikke den resulterende væske, som vil støtte i naturligt knuse din nyresten.

• Udtrække saften fra en hvid radise hver morgen. Drik den resulterende væske før du spiser eller drikker noget andet. Hvid radise saft er kendt som en effektiv metode til naturligt knuse nyresten.

• Hvis indgreb er nødvendigt, din urolog kan anbefale Ekstrakorporale trykbølge lithotripsi at knuse din nyresten. Denne metode knuser nyresten ved hjælp af en trykbølge. For at opløse nyresten, der er mindre end 5/8 tommer i diameter, der er nødvendige for omkring 800 til 2.000 chok.

Tips & advarsler

  • Hvis ingen naturlige behandlingsmuligheder eller Ekstrakorporale trykbølge lithotripsi effektivt knuse din nyresten, kan kirurgi være nødvendig. Før der indgås kirurgi som et kursus i behandling, være sikker på at diskutere alle risikofaktorer med din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com