Hvordan man bruger UV til at desinficere vandet

12/14/2010 by admin

Ultraviolet lys er en del af den usynlige lysspektrum udsendes af solen. Det er UV-spektret, snarere end den synlige del af spektret, der forårsager forbrændinger på huden og øjenskader. De mest almindelige bølger af UV-spektret er UVA, UVB og UVC, som er defineret ved deres længder. Den specifikke bølgelængde ansvarlig for solskoldning er UVB. UVC er den mest antimikrobiel af spektret, og har en sterilisation effekt. Moderne teknologi har været i stand til ingeniør en UVC-lampen, som tillader dig at oprette en "kunstige sol" indendørs. UVC lamper der bruges i stigende grad sammen med omvendt-osmose vandfiltrering enheder som en kraftfuld og dødbringende supplement i dræbe sygdomsfremkaldende mikrober.

Instruktioner

• Køb en high-output UV-C sterilisation wand. Disse tryllestave kan rense en beholder med vand, men nogle modeller bruges også til at sterilisere fødevare konservering udstyr og mikrobe-rige steder i boligen og hospitaler som toiletter. En førende UVC lys wand producent er Verilux.

• Køb øje beskyttelse beskyttelsesbriller normeret til beskyttelse mod ultraviolet spektrum, og specielt, UVC. Bære beskyttelsesbriller, hver gang du bruger din UVC lys wand.

• Tænd og hold lampen parallelt med vandbeholderen og hold det i denne position til at dræbe mikrober. Hygienitech.com har oplysninger om slags mikrober og energi, der kræves til at dræbe dem (Se Reference 1).

• Holde den renset og steriliseret vand forseglet i beholderen at opretholde holde det sterilt indtil klar til brug.

• UVC behandling af en stor mængde vand, besøge din nærmeste omvendt-osmose vand behandling specialist til at diskutere, hvordan du kan tilføje et UVC system til dit hjem vandforsyning.

Tips & advarsler

  • UVC lyset er usynlige for det menneskelige øje. Se aldrig direkte mod denne type af lys, fordi øjeblikkelig øjenskade og/eller blindhed kan resultere. Begrænse andre visuelle eksponering for meget kort tid. Direkte hud udsættelse for UVC lys kan forårsage forbrændinger og øger din risiko for at udvikle hudkræft. Aldrig bade dig selv i et UVC lys, som ikke har været godkendt til brug i indendørs solarier.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com