Ordentlig Arm & skulder organ mekanik i ophævelse

02/15/2014 by admin

Forebyggelse af ryg og skulder skade under løft afhænger i høj grad på den korrekte placering af kroppen. Organ mekanik er anvendelse af korrekt kropsholdning under aktiviteter såsom at løfte. Der er ofte fokus på bagsiden, når lære god krop mekanik, men at vide, hvor at placere armene og skulder når du løfter er også vigtig.

Vurdering af situationen

Når du løfter en genstand, vurdere situationen før løft. Kontroller, at objektet vil passe komfortabelt i armene. Test vægten ved hjælp af arme for at sikre belastningen er ikke for meget. Løfte tunge vægte, der kan glide fra armene kan forårsage muskel og sene rips samt skade albuerne. Hvis belastningen ser ud som om det kan være for tung for dig har alene nogen hjælpe du løfte objektet. Når vurderingen hejse situation, Sørg for at du kan passe en arm omkring objektet samt støtte nederste af objektet under løft.

Løft korrekt

Løfte et objekt forkert kan forårsage skader på arme og skuldre, især hvis objektet er faldet eller rykkede rundt. Når du løfter, Sørg for at bøje knæene og komme ned så tæt som du kan, for at højden på objektet. Ikke læne over og prøve at løfte objekter ved hjælp af arme og skuldre kun. Dette kan forårsage skade på armene, skulder og tilbage. Prøv at bringe objektet som tæt på brystet niveau, som du kan for at holde vægten ligeligt mellem arme og skulder. Holding en tung genstand lave kan forårsage musklerne i arme og skuldre over udvide.

At nå

Prøv ikke at ophæve ethvert objekt, der er over skulderhøjde. Løft fra overhead kan forårsage skade på rotator manchetter og ondt albuerne. Hvis et objekt er for høj bruge en step stigen til at bringe din krop op til det. Komme tæt på objektet og bestemme den bedste måde at løfte den. At have en tung genstand falde ned fra en hylde kan forårsage skader på armene, hvis der er et forsøg på at fange den. Dette ryk bevægelse kan forårsage muskel RIP'er og kan banke skulderen ud af sted. Brug én hånd til at støtte dig selv på stigen til at forhindre falder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com