Hvordan man planlægger et vægt tab kost Menu

12/27/2010 by admin

Ordentlig måltid planlægning for vægttab vil hjælpe dig lykkes lang sigt. Du vil altid vide, hvad du skal spise, så du vil have det med dig. Dette vil hjælpe dig med at undgå fristelser. Sørg for at planlægge din måltider før tid, så du kan holde dig inden for dit kalorie. Hvis du tilføje op kalorier, som du går igennem dagen, kan du finde, at du ikke har mange kalorier tilbage i slutningen af dagen.

Instruktioner

• Bestemme antallet af kalorier du planlægger at spise på en dag. De fleste mennesker bør spise omkring 1.200 til 1.500 kalorier for at tabe sig, men denne kalorieindhold rækkevidde kunne være højere - især hvis du er meget aktiv eller amning. Spørg din læge, hvilke indtag er rigtige for dig eller besøge et websted, der kan hjælpe dig med at gøre denne bestemmelse.

• Vælg daglige måltider, der passer ind i din kalorie målinterval. Når du ved, hvor mange kalorier om dagen du bør stræbe efter, Planlæg din måltider til at passe inden for dette budget. For eksempel, kan du designe måltider, der er blot 300 kalorier, som havregrød med frisk frugt.

• Læse ernæring etiketter for alle fødevarer hen til indskrive nemlig kalorie indhold. Når du planlægger et vægt tab kost menuen, skal du sørge for at tælle alle kalorier for hver ingrediens. Hvis en fødevare ikke har en etiket, ser online for kalorieindhold tælle. Hvis du forsøger også at se din fedt eller natrium niveauer, være opmærksomme på disse oplysninger.

• Indarbejde dine livretter i kost planen. Du vil være mere tilbøjelige til at holde sig til planen, hvis du kan stadig nyde dine livretter. Hvis du nyde spaghetti, være sikker på, du planlægger at spise spaghetti hver gang i et stykke tid. Du kan også tillade til desserter eller andre lejlighedsvise behandler i dit kalorie budget.

• Fokusere dine måltider på kalorielette valgmuligheder. Når du spiser en fødevare, der er høj i kalorier, er det ofte ikke nok til at holde dig fuld. Når du planlægger en menu til at miste vægt, omfatte så mange lavt kalorieindhold valg som muligt. Dette tillader dig at spise mere mad, men stadig holde vægttabet. Du vil altid føle sig fuld og ønsker ikke at snyde på diæt.

Tips & advarsler

  • Ved udarbejdelsen af de måltider, som du har planlagt, er opmærksomme på portionsstørrelser. Tage ud din måling kopper og skeer til dette – hvis du forsøger at gætte, du er tilbøjelige til at tilføje kalorier, som du ikke ønsker. Du kan også bruge en køkkenvægt til at veje din mad.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com