Neuropati behandling for alkoholisme

11/28/2011 by admin

Neuropati behandling for alkoholisme

Drikke alkohol til overskydende er generelt ikke en sund indstilling. Overdrevent drikkeri kan føre til alvorlige sundhedsmæssige betingelser. Blandt disse betingelser er alkoholholdige neuropati--en lidelse karakteriseret ved nedsat funktion af ens nerver på grund af skader forårsaget ved at drikke for meget alkohol. Alkohol er et giftigt stof for den menneskelige krop. Dens indvirkning på en persons nerver er giftige. Hvilke behandlinger findes for alkoholholdige neuropati?

Første ting første

Først, skal være behandlet af alkoholisme. Dette betyder, at holde op med alkohol, ligesom en narkoman af andre stof ville forlade. Dette kan medføre nogle tid på et rehabiliteringscenter eller i nogle lignende program. Nogle har kunnet afslutte på deres egen, selv--normalt med hjælp og støtte fra familie og venner. Enten måde, vil ikke alkoholiske neuropati blive behandlet Hvis patientens drikkevaner ikke har fuldstændig ændret.

Medicin

For alkoholholdige neuropati, er medicin typisk kun brugt som en smertestillende. Det anvendes i små mængder muligt fordi truslen om yderligere afhængighed væve når der beskæftiger sig med en inddrive alkoholiker. Medicin varierer i styrke fra aspirin, acetaminophen og ibuprofen til kraftigere stoffer som carbamazepin, phenytoin og gabapentin.

Forhindrer skade

Fordi patientens nerver ikke fungerer korrekt, er det vigtigt at patienten lærer at bevæge sig på en måde, der forhindrer skade. Dette omfatter ændring af visse adfærd, der kan føre til skade. For eksempel, for at undgå forbrændinger, skal temperaturen af et bad altid kontrolleres. Patienten bør regelmæssigt fjerne hans eller hendes sko og tjekke fødder for at sikre, at ingen skade som følge af pres eller nogle objekt fanget i skoen er opstået. Personens arme og ben skal beskyttes med puder, benskinner eller ekstra lag af tøj når det er muligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com