5-HTP & farer til maven

05/23/2011 by admin

5-HTP & farer til maven

5-HTP eller 5-hydroxytryptophan, bruges af kroppen til at producere hjernen kemikalier som serotonin. Serotonin hjælper med at regulere dit humør, appetitten og energiniveauet. 5-HTP bidrager til at opretholde din serotonin niveauer, som kan lindre depression, kickstarte vægttab og øge din energi. 5-HTP kan være gavnlig, har det bivirkninger, der kan omfatte mild gastrointestinale problemer.

Kvalme

Dit fordøjelsessystem kan være følsomme over for serotonin, og 5-HTP kan føre til nogle mild kvalme. Jo højere dosis, jo mere sandsynligt er dette ske. Højere doser er generelt gives til patienter, der bruger 5-HTP til at hjælpe med vægttab eller bekæmpe fedme. Standard doser på 50mg til 100mg ikke tendens til at bringe på kvalme.

Diarré

Hvis din serotonin niveauet bliver for højt, kan du udvikle serotonin syndrom. Hvis dette sker, kan du opleve bivirkninger, hvoraf den ene er diarré. Risikoen for serotonin syndrom stiger, når du tager 5-HTP i kombination med MAO-hæmmere, eller monamine oxidase hæmmere, som MAO-hæmmere forhindrer serotonin kemisk brudt ned. Konsultere din læge før begyndelses- eller afslutnings ethvert stof program.

Tom mave

Hvis din grund til at starte 5-HTP appetit forordning, bør du tage det omkring 20-30 minutter før du spiser så, at det vil indtaste din hjerne og begynde at konvertere til serotonin hurtigere. Hvis du har andre grunde til at tage 5-HTP, bør du være i stand til at tage det tre gange om dagen i små doser uden kvalme. Du behøver ikke at tage det før måltider, hvis formålet med at tage det er ikke til at fremme vægttab eller bekæmpe fedme.

Efter måltider

Hvis du har tendens til at spise mere i løbet af nattetimer end om morgenen eller i løbet af dagen, kan det være gavnligt at tage en 100mg dosis af 5-HTP umiddelbart efter dit sidste måltid. Hvis kvalme følger, bør det være midlertidige og aftage efter et par dage. Nipper en ginger ale kan være gavnligt, hvis kvalme efter et måltid. Undgå koffeinholdige drikkevarer, da disse kan holde dig vågen samt modvirker effekten af 5-HTP.

Gastrointestinale bivirkninger

Andre bivirkninger af 5-HTP, der forekommer i maven er appetitløshed, diarré, kramper, opkastning og gas. De fleste af disse symptomer opstår, når du tager mere end 100 mg 5-HTP. Tager 5-HTP med måltider kan reducere de gastrointestinale bivirkninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com