Hvad er virkningerne af Sort Cohosh

05/19/2011 by admin

Sort cohosh, Botanisk kendt som både Actaea racemosa og Cimicifuga racemosa, er en flerårig urt relateret til buttercup, der vokser vildt i Nordamerika. Rødderne er sort, og planten er pjaltet udseende. To indianske navn for denne urt er bugwort og bedene, som bugs har tendens til at undgå den. Sort cohosh har anti-inflammatorisk, vanddrivende og østrogen sænker virkninger på kroppen, men der er nogle bivirkninger og advarsler, der ledsager forbruget af denne urt.

Anti-inflammatorisk

Sort cohosh hjælper med at reducere betændelse i kroppen, hvilket gør det en gammel indiansk behandling for gigt, hoste og forkølelse.

Vanddrivende effekter

Sort cohosh tilskynder strømmen af urin, som hjælper behandle nyre infektioner og blære problemer.

Østrogen forordning

Urten indeholder Triterpener og isoflavoner, som bidrager til at regulere østrogen niveauer. Black cohosh er en fælles naturligt supplement til overgangsalderen symptomer, kramper, hormonelle ubalancer og præmenstruelle syndrom.

Bivirkninger

Almindelige bivirkninger af denne urt er hovedpine, kvalme og svimmelhed. Drikker grøn te kan afhjælpe hovedpine. Ifølge National Institutes of Health, forskere nu teste sort cohosh for at se, hvis det forårsager autoimmun hepatitis, hvor kroppen angriber og ødelægger leveren.

Advarsler

Da sort cohosh reagerer på p-piller og anti-depressiva, bør du konsultere din læge før du tager denne urt. Kvinder, der ønsker at blive gravid, er gravid eller amning bør ikke tage sort cohosh. Langtidsbrug kan føre til leverskader, så din læge kan anbefale regelmæssig levertests, hvis du tager dette tillæg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com