Holistisk medicin til helbredelse Hansen Pylori

05/09/2011 by admin

H. pylori er en bakterie, der forårsager en infektion i tarmene og mave; betingelsen er smitsomme, som det er gået fra en person til en anden ved berøring med fecal spørgsmål eller spyt. H. pylori kan også spredes gennem vand, der har været ubehandlet. Du kan føle et ubehageligt brændende eller smertende i underlivet, hyppig bøvsen, kvalme, opkastning, oppustethed og hurtigt vægttab. Betingelsen kan føre til dannelse af sår. Infektion ofte behandlet med antibiotika, men der er alternative metoder til behandling, der virker lige så godt.

Søger lægehjælp

Hvis dine symptomer er forlænget, eller hvis du udvikler ekstrem smerte i maven; Hvis du udvikler problemer med at synke, eller hvis du har sort afføring, blodig afføring, sort opkast eller blodigt opkast, skal du søge øjeblikkelig lægehjælp. Derudover hvis du bemærke nogen former for allergiske reaktioner over for plantestoffer retsmidler, du brug, såsom hævelse, respiratoriske problemer, eller udslæt, bør du stoppe med at bruge urter og søge lægehjælp med umiddelbarhed.

Mavesår

H. pylori kan forårsage sår at danne i maven, fordi bakterierne kan trives i maven og bor i slimhinderne væv, som foring din fordøjelseskanalen. Tolvfingertarmen er ofte forårsaget af denne type bakterie og i 95 procent af alle tilfælde af tolvfingertarmen, H. pylori er den endelige årsag. Når det kommer til mavesår dannelse, har 70 procent af folk, der har sådanne sår dem på grund af H. pylori-bakterien.

Blåbær

Blåbær hjælper med at helbrede sår betingelser. Blåbær er almindeligt anvendt til at mindske betændelse i tarmkanalen; urten indeholder anthocyanosides, at forbedre styrken af blodkarrene, forbedrer kredsløbet processer og forhindrer sammenklumpning af blodplader. Blåbær har også antioxidanter, som hjælper med at forhindre cellulære skader forårsaget af frie radikaler i kroppen. Denne urt også har garvesyre, der opfører sig som en astringerende, mindsker problemer med diarré, og yderligere reducerer problemer med tarm irritation. Blåbær kan forbruges ved en dosering af 80 og 120 mg to gange dagligt til at beskæftige sig med spørgsmål vedrørende H. pylori og sår.

Calendula

Calendula er effektiv til behandling af duodenale ulcera. Denne urt kan indtages oralt som en homøopatisk behandling for sår forårsaget af H. pylori. Calendula har evnen til at dulme dårlig mave og sår betingelser, og det yderligere fremskynder processen af helbredelse ved at intensivere blodgennemstrømning. Du kan forbruge calendula ved kogning 5 til 10 g af urter i vand i 15 minutter. Det er sikkert at forbruge så mange som tre kopper om dagen for at beskæftige sig med H. pylori.

Kamille

Kamille er en urt, der fremmer naturlige heling, mindsker mukøse reaktioner i mave slimhinden, minimerer stress og reducerer gas. Kamille har længe været brugt til at berolige ens nerver, fordøjelsesfremmende spørgsmål og lindre spastisk muskuløs betingelser. Da kamille er tørret, eller knust, genererer det en blå olie, hvilket minimerer hævelse og betændelse og har antiviral, og svampedræbende egenskaber. Romersk kamillete kan være forbrugt tre til fire gange dagligt til behandling af ulcus betingelser. For at gøre te, skal du bruge 2 til 4 gram af kamille i varmt vand i 15 minutter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com