Hvordan man får fedt let

05/07/2011 by admin

Hvordan man får fedt let

USA er midt i en fedme-epidemien. Forskere, politikere og undervisere clamor haft for metoder til at slanke Amerika ned, men deres indsats har begrænset effekt. 2010 Gallup-Healthways velvære indeks fandt, at 26,6% af voksne amerikanere var overvægtige, en stigning på 3 millioner overvægtige voksne siden begyndelsen af 2008. Hvis du vil afslutte besættelsen af slankekure og spise sundt og omfavne den nuværende tendens til fedme, vil at foretage et par ændringer i dine spisevaner hjælpe dig på din vej.

Instruktioner

• Øge mængden du spiser. I de enkleste begreber få du vægt ved at tage flere kalorier end du forbrænder. Da du har brug for 3500 ekstra kalorier til at få et pund, har til formål at spise en ekstra 500 til 1000 kalorier om dagen for en vægtøgning på en til to pounds en uge.

• Fokus på højt fedtindhold, højt kalorieindhold fødevarer som slik, kartoffel chips, kager og fastfood, der giver mange kalorier meget effektivt. En 2004 undersøgelse i "Offentlige sundhed ernæring" rapporter at mennesker, der spiser ud ofte, spise kost med et højt indhold af fedt og vælg fuldfed snarere end fedtreduceret indstillinger øge deres chancer for at få vægten.

• Springe morgenmad. Undgå en mulighed for at spise kan lyde kontraproduktivt at dit mål for at få fedt. Men springe morgenmad øger appellen af højt kalorieindhold fødevarer en 2009 undersøgelse i den "europæiske Journal of Neuroscience" fundet. Glem ikke at spise morgenmad, og det vil hjælpe dig i nedskydningen den dobbelt cheeseburger, pommes frites og sodavand du spise til frokost.

• Veg ud foran fjernsynet. En 2003 undersøgelse i "Journal af the American Medical Association" fandt, at TV-watching betydeligt øget en kvindes odds for at blive overvægtige. Se fjernsyn fylder tid, der ellers kunne være spildt udøver, og reklamer tilskynde seerne til at spise usunde fødevarer. Sidder timer foran et fjernsyn giver også masser af tid til at spise den højt kalorieindhold junk fødevarer, der hjælper med vægtøgning.

• Flyt så lidt som muligt. Deltager i sport, brænde vandreture og endda daglige fysiske aktiviteter som rengøring hus kalorier, der kunne lagres som fedt. Mindske mængden af motion du får hver dag kan hjælpe dig med at få fedt hurtigere ifølge en undersøgelse fra 2004 i "American Journal of epidemiologi." Forskerne fandt, at midaldrende kvinder, der reducerede deres gennemsnitlige daglige fysiske aktivitet havde en større chance for at få vægten.

Tips & advarsler

  • Gør dine drikkevarer tælle. Vælg højt kalorieindhold, lavt-næringsstof drinks som alkohol og sodavand i stedet for en ikke-kalorie indstilling som vand.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com