Virale infektioner forbundet med svær ledsmerter

10/30/2012 by admin

Virale infektioner forbundet med svær ledsmerter

Forekomsten af pludselige smerter kan være resultatet af en nylig virus, at du har haft. Nogle stammer af virus er så ondskabsfulde, at de kan ødelægge den fælles, at de er smittet. Vira og bakterier kan få inde i leddet.

Potentielle

Når oplever ledsmerter sammen med muskelsmerter, en løbende næse, hævelse i dine led, udslæt og ondt i halsen, kan du have indgået Lyme sygdom, som kan opstå, når du er bidt af en skovflåt. Lyme sygdom anses en infektiøs arthritis. Det resulterer i smerter samt feber og træthed.

Infektiøs Arthritis

When an infectious agent, such as a virus or bacteria, gets into the joint space, this can result in infectious arthritis, explains Arthritis-treatment-and-relief.com. Denne type af gigt kan sprede sig i hele kroppen.

Parvovirus

En anden virus, der kan resultere i ledsmerter er menneskelige parvovirus B19, hvilket resulterer i femte sygdom. Denne betingelse er normalt forbundet med børn, men voksne kan også få femte sygdom.Når plaget, du vil lider af ledsmerter på begge sider af din krop og dine fuger kan svulme. Der er et udslæt, der følger med denne sygdom, som kun varer en uge eller to, men tænkes, kan vare i flere måneder, ifølge Cdc.gov.

Overvejelser

Ross floden Virus er den mest almindelige virale årsag til gigt. Denne virus overføres af myg. Efter at være blevet bidt, vil du udvikle en udslæt på dine lemmer og stammen af kroppen inden for en uge eller to. Dine fuger vil såre og svulme.En virus kaldet Barmah Forest er meget lig Ross floden Virus og resultaterne i ledsmerter; Det er imidlertid en mildere virus end Ross floden. Gigt og ledsmerter kan forekomme efter rubella immunisering. Denne type af gigt betragtes som en godartet form for viral arthritis.

Transmission

Virus kan overføres via blodprodukter og blod. En udslæt, influenza-lignende sygdom og fælles symptomer kan opstå hurtigt efter du har været udsat for blod, der indeholder Hepatitis B og C eller HIV.

Identifikation

Din læge kan mistænke, at din gigt og ledsmerter skyldes viralt, hvis du har ondt i halsen, en løbende næse, muskelømhed og smerter og et udslæt ud over ledsmerter og hævelse. Din læge kan spørge hvis du har rejst i et område hvor der er en masse myg. Hvis ja, er du muligvis været udsat for Ross floden Virus.

Behandling

Konsultere din læge om de passende medicin til at tage til ledsmerter, når det er resultatet af en virus. Tage en anti-inflammatorisk medicin for din ledsmerter og hævelse hvis du lider af viral arthritis og den ledsagende ledsmerter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com