Bivirkninger af en lever rense

05/03/2012 by admin

En lever rense er en metode til at befri din lever af de giftstoffer, der ophobes i det naturligt. Det har mange mulige bivirkninger, hvoraf nogle er ønsket og andre, der er farlige.

Hvad er en lever rense?

En lever rense, også kendt som en leveren flush, er et hjem afhjælpe for udrensning lever af toksiner og sten. At afhjælpe indebærer forbrugende frugtjuice, olivenolie og Epsom salt i nogle kombination over en periode på et par dage.

Brug af Epsom Salt

Epsom salt, også kendt som magnesium sulfat, er en af de mest almindelige ingredienser i en lever rense. Du bør være meget forsigtige med dette stof og sørg for du aldrig tage mere end instrueret på emballagen. Epsom salt er et afføringsmiddel, så du bør være forsigtig for at sikre du ikke dehydrere dig eller oprette en elektrolyt ubalance i kroppen. Elektrolytter er stoffer, der er vigtige for den korrekte funktion af muskler og nerver. Du bør også teste din tolerance af Epsom salt, før du tager en fuld dosis. Nogle mennesker er allergiske over for det, og de kan opleve vejrtrækningsproblemer, nældefeber, og en opsvulmet hals, læber og tunge. En overdosis af Epsom salt er også farligt. Det kan forårsage opkastning, lavt blodtryk, en langsom hjerterytme, koma og død.

Passerer sten

En ønskede bivirkning af en lever rense er vedtagelsen af såkaldte galdesten i en afføring. Disse sten vises grøn, brun, gul eller sort og vil flyde i vand. Ifølge Peter Moran på Quackwatch.org er højst sandsynligt ikke galdesten. De er faktisk stoffer dannes i tarmene, når olie og frugtsaft forbruges under en Rens reagerer med hinanden og danner en slags "sæbe", som derefter farves af galde. Galden gør dem ligne galdesten.

Fastklemte galdesten

Forbrugende store mængder af olie kan gøre galdeblæren knuge op, som kunne få en galdesten fast i galdeblæren kanalerne. Dette kan forårsage svære smerter og kan kræve kirurgi. Hvis du ved, at du har galdesten, bør du tale med din læge før du prøver en lever rense.

At udskyde medicinsk behandling

Tilhængere af leveren udrensning sætter sig selv risiko for alvorlige komplikationer, hvis de oplever leveren og galdeblæren problemer. De kan prøve gentages leveren renser før de går til en læge for væsentlige behandling, såsom kirurgi. Dette kan føre til alvorlige og dødelige problemer såsom en betændt bugspytkirtlen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com