Omfattende ernæring strategier og vægtkontrol for mennesker med Diabetes Mellitus

11/12/2011 by admin

Omfattende ernæring strategier og vægtkontrol for mennesker med Diabetes Mellitus

Diabetes er en kronisk tilstand, der kræver daglig overvågning af fødeindtagelse, aktivitetsniveau og livsstilsfaktorer. En langsigtet ernæring og vægt management program er afgørende for at opretholde en fuld, aktiv og sundt liv. Kontrollere daglige blodsukker er hjørnestenen i diabetes management. Blodsukker er påvirkes ikke kun af hvad du spiser, men også af hvor ofte du spiser, hvor meget du spiser på én gang, og hvordan aktive eller stillesiddende du er. Diabetes forvaltning forudsætter bevidstheden om alle de komplekse faktorer der påvirker blodsukkeret.

Konsultere din læge

Tal med din læge om din tilstand. Sammen, kan du arbejde for at udvikle ernæring strategier og en motionsplan. Ikke alle mennesker, der lider af diabetes er ens og en plan, der er bedst for dig og din tilstand bør udformes i rådføre sig med en sundhedsmedarbejder. Oprette en plan, som du kan følge, realistisk. Være ærlig med din læge om, hvad du kan og ikke kan holde sig til på lang sigt. Nedskrive planen og gå over det ofte.

Kost

Med din læge, bestemme, hvilke typer af fødevarer vil medtage eller udelukke fra din kost. Som en del af din plan, kan deres læge anbefale at du spiser par raffineret sukker eller kulhydrater. Kulhydrater kan forårsage skarpe pigge i blodsukker. Din plan kan omfatte flere grøntsager og proteiner, som forårsager blodsukker til at stige mindre hurtigt.

Være i overensstemmelse

Være konsekvent i dine spisevaner. Din plan kan tyde på, at du spise små, hyppige måltider på samme tidspunkt hver dag. Når du spiser er lige så vigtigt som hvad du spiser og hvor meget. Sammen med din læge, skal du angive bestemte tidspunkter for måltiderne og stok til disse tider. Altid koordinere din kostplan og din medicin som anvist af din læge.

Motion

Spørg din læge om hvilken form for motion er det rigtige for dig. Når du beslutter dig på en motionsplan, holde sig til det. Være ærlig med dig om hvad du kan udrette på dette tidspunkt. Oprette en plan, som du kan realistisk set kan følge lige nu. Selv meget moderat daglig motion kan være en fordel på lang sigt.

Uddan dig selv

Uddan dig selv om din tilstand. Brug ressourcerne nedenfor for at lære mere om diabetes og om betydningen af motion og ernæring. Finde støttegrupper til at hjælpe dig følge din individuel kostplan. Finde motion partnere til at hjælpe dig med at holde sig til dit motionsplan. Tal med din læge ofte og vær ikke bange for at stille spørgsmål om aspekter af din sygdom, som du ikke forstår.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com