Sådan får du hjælp til narkotikamisbrug

11/30/2011 by admin

Misbrug af medicin og narkotika tilføjelsen er alvorlige problemer. Hvis venstre umarkeret, de kan ødelægge alt værd i dit liv - job, familie, venner, finanser-- og det er ikke værst. Tusindvis af mennesker hvert år dør af narkotika-relaterede lidelser, og mange tusinder flere er tilbage med langsigtede sundhedsmæssige problemer. Afslutning af narkotika er ikke let, men hvis du er forpligtet til at få dem ud af dit liv, der er mange organisationer, der kan hjælpe.

Instruktioner

• Indrømmer at du er afhængige af og kan ikke behandle din stofmisbrug på egen hånd. Det første skridt er ofte det sværeste. Mange stofmisbrugere er i dyb fornægtelse om deres problem, og nægter at anerkende, at det overhovedet eksisterer. Hvis du kan konfrontere at sandheden om dig selv, eller dine venner og familie fase en intervention, der trænger igennem til dig, har du åbnet dig selv muligheden for en kur.

• Tale med din læge og få hans råd om en god detox program i dit område. Når du har besluttet at forlade, er det næste skridt at få medicin ud af dit system sikkert. Nogle detox programmer kræver du at bo i deres anlæg i en vis periode, mens andre gør det muligt at gøre det på hjem omgivet af familien. Det kan indebære, at en tidsplan for gradvis aftagning af narkotika eller ved hjælp af en stikpille, som metadon. Uanset hvad gøre din situation, en uddannet læge fortrolig med din sag kan den bedste anbefaling for dig.

• Søge rådgivning eller Deltag i en behandlingsprogram til at hjælpe dig med at holde lige efter du er gået gennem afgiftning. Sparke vanen er mere end blot clearing stoffer ud af dit system. Stofmisbrug indebærer ofte kemiske ændringer i hjernen, fører til fysiske trang så meget som følelsesmæssige begær. Medicin rådgivning og behandling programmer kan hjælpe dig med at finde måder at håndtere dem og reducere dit fysiske behov så meget som din mentale og følelsesmæssige afhængighed.

• Arbejde med en terapeut eller rådgiver til at udvikle klare mekanismer, der holder dig fra at falde tilbage i dine gamle vaner. Dette kan omfatte starter en øvelsesprogram, lære en ny hobby og at identificere/undgå farlige tider og steder hvor du kan være fristet til at bruge. En solid liv struktur fyldt med aktivitet--herunder regelmæssige rådgivning sessioner og møde grupper, såsom narkotika anonym--giver et fundament for at hjælpe dig med at løse de uundgåelige cravings og opfordrer til tilbagefald.

• Hverve hjælp fra familie og venner i sparker vanen. Bede dem om at være støttende og at yde hjælp på nogen måde de kan. Det kan omfatte give dig et sted at overnatte når du tage din afhængighed, giver dig jobmuligheder eller bare hjælpe dig forblive stærk, når du er fristet til at bruge. Hvis du har venner eller familiemedlemmer, der aktiverer du--understrege der opfordrer dig til at bruge eller der ikke behandle alvorligt dine bestræbelser på at gå lige--behovet for at respektere og støtte din beslutning, eller også skære dem ud af dit liv.

Tips & advarsler

  • Sparke en narkotikamisbrug kan tage en levetid, og selv folk, der har været lige i årtier stadig betegner sig selv som "inddrivelse" misbrugere. Forstå at recovery tager tid, og vil der være øjeblikke, når det bliver yderst vanskeligt. Gå ét trin ad gangen, og vær ikke bange for at bede om hjælp fra dem, der bekymrer sig om dig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com