Hjem afhjælpe for Slim

11/03/2011 by admin

Slim er overbelastning du føler, når du har en kold, eller når din allergi eller bihuler handler. Denne slim hober sig op i din luft passager, herunder dine lunger, næse og hals. Lindre denne overbelastning vil hjælpe dig med at trække vejret lettere og føle sig bedre. Der er flere hjem retsmidler, der har vist sig for at være effektive til at bryde og aflaste dig af slim.

Hoste

Ophostning af slim i lungerne og halsen er en vellykket hjem afhjælpe. Bekæmpe trangen til at hoste vil kun holde slim i sted længere, fremme irritation. Når du udvise slim, være sikker på at spytte det ud, da sluge det kan få det til at sidde fast i halsen.

Damp

Damp fra en kogende gryde med vand er en fælles hjem afhjælpe for slim. Varme vand på komfuret, indtil det begynder at koge, så omhyggeligt hæld det i en stor skål. Dække dit hoved med et håndklæde og hover over skål at indånde damp. Varmen vil hjælpe løsne slim i luftvejene, mindskes trangen til at hoste, så du kan trække vejret lettere.

Appelsiner og vin

En kombination af appelsiner og vin kan lindre din Slim problemer. Skræl og skær appelsin og suge det natten over i en skål med vin. Den følgende morgen, kog de orange skiver i vinen indtil de bliver meget blød. Spis de hele dagen til at afhjælpe Slim blokerer din luftvejene.

Krydret mad

Spise varm og krydret fødevarer er en effektiv måde at hjælpe med at fjerne blokeringen af slim i dine luftveje. Krydret af fødevarer bliver tynd slim, gør det muligt at være udvisning fra næse og hals. Forskellige peberfrugter kan arbejde straks til at lindre dig af overbelastning.

Væsker

Drikke rigeligt med væske vil hjælpe dig med at holde hydreret, mens kroppen bekæmper infektion, der forårsager slim. Det vil også hjælpe med tynd slim, således at det kan løbe fra dine bihuler, næse og hals. Varme væsker som urtete fungere bedst at bryde op overbelastning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com