Geder Rue under graviditet

10/22/2011 by admin

Geder Rue under graviditet

Læge Stregbælg er en flerårig urt, der vokser vildt i Vestasien og Sydeuropa. Det har været dyrket i hele Europa og i USA, og er en traditionel middel mod dårlig amning i nye mødre. Læge Stregbælg kan også kaldes, franske lilla, franske Gedeblad, italienske fitch eller galega. Desværre findes lidt videnskabelig dokumentation om Læge Stregbælg og dets anvendelse til at fremme amning, især under den sidste del af graviditeten.

Betydning

Sygeplejerskernes eller adoptivforældre mødre kan have lav mælk output, hvilket gør det vanskeligt at give passende mad til deres babyer. En galactagogue eller et stof, der øger mælk levering, kan bruges til at fremme amning. Læge Stregbælg er en traditionelle plantelægemidler galactagogue, som måske tiltaler folk er bekymrede fremsendelse af recept medikamentrester til deres babyer gennem mælken.

Dosering

Ifølge Kelly mor amning & forældrerollen, Læge Stregbælg kan tages som et til to milliliter af tinktur tre gange om dagen, eller som en infusion af en teskefuld tørret blade i en kop kogende vand to gange om dagen. RxList bemærker, at dosis af naturlige produkter kan afhænge af brugerens sundhed, alder og vægt, og koncentrationen af urten. Nogle undersøgelser har været udført for at bestemme den korrekte dosis af Læge Stregbælg.

Sikkerhed

I 2010 er lille videnskabelige oplysninger tilgængelig om sikkerheden ved Læge Stregbælg. Ifølge Rx liste, har ingen bivirkninger blevet rapporteret hos mennesker ved hjælp af urten, som en galactagogue eller til andre formål. Men, græssende dyr, som spiser store mængder af Læge Stregbælg har lidt af alvorlig forgiftning. RX liste advarer mod brug af Læge Stregbælg mens du er gravid eller ammer, men denne advarsel er fælles om retsmidler, der er ingen sikkerhedsoplysninger. Mødre at overvinde amning problemer anbefaler at undgå Læge Stregbælg under graviditet.

Bivirkninger

Læge Stregbælg er også brugt til at behandle diabetiske tilstande og som et diuretikum. Bivirkninger for kvinder, der bruger denne urt som en galactagogue omfatter øget svedtendens, et fald i blodsukkeret og kvalme. At tage for meget Læge Stregbælg kan også resultere i tarm og mave betændelse og opkastning. Fordøjelsesproblemer og reduceret blodsukker kan være farlig i graviditeten, især i de sene faser, når svangerskabsdiabetes er allerede en risiko.

Overvejelser

Naturlægemidler galactagogues bør anvendes kun under opsyn af en kvalificeret sundhedsperson, som en læge. Diabetikere eller kvinder, der har en historie af blodsukker problemer bør diskutere brugen af denne urt med deres læge, før du starter behandling. Urten bør anvendes med forsigtighed, især hvis de anvendes under graviditet, og behandlingen afbrydes hvis nogen negative virkninger vises.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com