Værktøjer til håndtering af vanskelig adfærd hos børn

11/18/2011 by admin

Værktøjer til håndtering af vanskelig adfærd hos børn

At opfostre et barn er utvivlsomt en vanskelig opgave, der kommer med en bred vifte af uforudsete udfordringer. Selv de mest velopdragne barn vil blive uregerlig på et tidspunkt, og du skal være klar til at behandle det ordentligt. Der er ingen regelbog til håndtering af vanskelig adfærd hos børn; strategier varierer efter forælderen og barnet. Mens ingen særlige strategi er den rigtige, er der en række værktøjer til håndtering af vanskelig adfærd hos børn.

Forebyggelse og positiv forstærkning

Bruge daglige kvalitetstid med dine børn kan faktisk være et af de mest gavnlige værktøjer til håndtering af vanskelig adfærd. Ifølge Karin Suesser, en klinisk psykolog i Wisconsin, er den bedste strategi forebyggelse gennem positiv forstærkning. Suesser, at du skal tilbringe kvalitetstid sammen med dine børn i mindst 10-15 minutter om dagen og vise dem, at du elsker dem. Styrke de positive ting de gør med opmuntring og godkendelse. Ved at fremme deres gode opførsel du opbygge deres selvværd og fremme deres generelle samarbejde i fremtiden. Din ros vil konstruere et forhold baseret på respekt, ærlighed og kærlighed, hvilket igen mindsker mængden af vanskelig adfærd i det lange løb. Det er vigtigt at rose children's resultater og god opførsel. Børn stræbe efter opmærksomhed fra deres forældre, og de vil finde det nogen måde de kan. Ved at belønne deres succes, vil du forstærke den positive opmærksomhed de ønsker.

Et veldefineret sæt af regler og en regelmæssig tidsplan kan også være gavnlig værktøjer til håndtering af vanskelig adfærd hos børn, ifølge Suesser. Børn skal kende deres grænser og hvad de kan forvente i visse situationer. Suesser foreslår at oprette en liste over husstand regler for dine børn at overholde. Disse regler kan omfatte simple ting som gør retterne efter middagen, gør sengen om morgenen eller at tage ud papirkurven. Regler også oprette rutine, som giver dine børn en følelse af formål i løbet af dagen. Det er vigtigt at fastsætte retningslinjer for dine børn, det lige så vigtigt at undgå indstilling for mange. Ifølge Mayo Clinic, alt for mange nye regler kan blive frustrerende for børn og kan udløse vanskelig adfærd. Ved første, gøre reglerne baseret omkring generelle sikkerhed, og derefter øge type og mængde af regler, du angiver.

Håndtering af vanskelig adfærd

Ligegyldigt hvor meget positiv forstærkning og hvor mange forebyggende foranstaltninger, du bruger, ethvert barn er forpligtet til at engagere sig i nogle vanskelige adfærd. Mayo Clinic foreslår resterende rolig når der beskæftiger sig med vanskelige adfærd. At blive frustrerede eller vrede vil kun eskalere problemet. Du bør bruge en venlig tone, når du foretager en anmodning og altid være høflig, siger Mayo Clinic. Holde din anmodning kort og rolig, og minde dem om reglerne. Dette bør sende det rette signal til dine børn at være respektfuld og bør lette spændingen i situationen.

Du bør aldrig lade børn få deres vej gennem argument eller klynker. I stedet, sidde og have en samtale med dine børn gennem aktiv lytning, hedder Suesser. Lad dem vide at klynke og argument ikke vil få dem hvad de ønsker, men at spørge pænt vil. Gennem denne metode vil du styrke god adfærd og mindske negativiteten klynker og argumenterende adfærd.

Konsekvens

Mens en rolig opførsel med vanskelige adfærd kan forpurre nogle regel-breaking, er det vigtigt at opretholde og håndhæve konsekvenser. Konsekvenserne lader børn ved, at deres adfærd er set ned på, og at der vil være en pris at betale for uacceptabel opførsel. Ifølge Mayo Clinic, kan disse omfatter en timeout, tilbageholde visse privilegier eller at tage væk legetøj. Konsekvenser bør være konsekvente og bør håndhæves jævnligt når der beskæftiger sig med vanskelige adfærd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com