Sikreste muskel-bygning kosttilskud

11/10/2011 by admin

Sikreste muskel-bygning kosttilskud

De sikreste muskel-bygning kosttilskud er koncentrerede mængder af vitaminer, mineraler og aminosyrer, der naturligt findes i nærende hele fødevarer. Det kan dog være vanskeligt, at tilfredsstille optimal ernæringsmæssige krav uden at spise for mange kalorier eller bruge for meget tid i køkkenet. De fleste fitness-eksperter rådgive atleter og bodybuildere at tage en multivitamin og andre kosttilskud til at støtte den øgede krav fysisk motion og muskel vækst sted på kroppen. Flere kosttilskud--dem vigtige muskelfunktion og væskebalance--er særligt anbefales.

Lecithin

Magasin Flex indtrængende bodybuildere til at tage kosttilskud som lecithin. Fordi lecithin spiller en vigtig rolle i fordøjelsen af fedtstoffer og reduktion af kolesteroltallet, kan det hjælpe med at forbedre din overordnede lipoprotein profil. Lecithin indeholder også cholin, et vigtigt næringsstof forarmet i løbet af en lang eller intens træning. Flex anbefaler bodybuildere spiser fire eller flere spiseskefulde af granuleret lecithin, som kan føjes til smoothies, korn eller salater. Flex anbefaler tilskud, fordi de fleste lecithin-rige fødevarer er enten højt indhold af mættet fedt eller stærkt forarbejdede.

Magnesium

Muskler har brug for magnesium til korrekt kontrakt, gør tilstrækkelig indtagelse af dette næringsstof afgørende for effekt. Desværre, mange atleter har marginal mangler magnesium, som kunne hindre ydeevne og muskelvækst. Muscle & Fitness magazine anbefaler 250-450 mg magnesium hver dag i form af magnesium succinat eller magnesium asparaginat. Mad kilder omfatter bladgrøntsager, laks, broccoli, nødder, frø og bønner.

Glutamin

Aminosyren glutamin hjælper med at trække vand og glykogen i muskelcellerne. Ifølge Muscle & Fitness, det betyder "størrelse, baby!" Glutamin hjælper også med at sikre at aminosyrer ikke opgive muskelvækst for nogle andre fysiologiske opgave. Ud over sine funktioner, bodybuilding øger Glutamin også immunitet, som kan betyde du vil være i gymnastiksalen i stedet for fast hjem i seng. Muscle & Fitness anbefaler fem gram om morgenen og en anden fem efter din træning.

Kalium

Intens fysisk aktivitet og overdreven væsketab fra sveden eksempelvis kan nedbryder kalium niveauer. Kalium spiller en vigtig rolle i muskel sammentrækning og nerve transmission. Det også hjælper kroppen med at opretholde væskebalancen og udnytte kulhydrater og proteiner til energi. Kaliummangel resulterer i muskelsvaghed og træthed. De bedste kilder til kalium er kartofler, bananer, broccoli, champignon, avocado, kale, mælk, nødder, grønne bønner, tofu, tomater, fisk, selleri og blackstrap melasse.

D-vitamin

D-vitamin spiller en vigtig rolle i muskelfunktion og i at opnå gevinster i fysiske styrke, ifølge undersøgelser rapporteret i Flex. D-vitaminmangel er en af de mest almindelige næringsstoffer mangler blandt amerikanerne. Fordi mange bodybuildere undgå mejeriprodukter, (som normalt er D-vitamin berigede), kan de være øget risiko. Den bedste kilde til vitamin D er solen, men mange eksperter er tilbageholdende med at anbefale solen på grund af den øgede risiko for hudkræft denne løsning udgør. Kilder i kosten af D-vitamin omfatter sardiner og fødevarer almindeligt befæstet med dette vitamin, såsom mælk, juice og müsliprodukter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com