Hvor hen til Stop den summende i dine ører

07/23/2012 by admin

Summende i dine ører er kaldet tinnitus. Der er ingen kur for det. Undertiden går den summende væk af sig selv. Nogle gange ringe tinnitus i dit hoved permanent, hvis skaden er for svær, eller hvis årsagen til den summende er fortsat til stede. Eksperter på National Institute on døvhed og anden kommunikation lidelser (NIDCD) deler nogle metoder til at give en lille lettelse for permanent tinnitus. Processen vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig at stoppe summende i øret.

Instruktioner

Hvor hen til Stop den summende i dine ører

• Gå til læge for en diagnose på årsagen til og permanent af summende i dine ører. Lægen kan ordinere medicin til at hjælpe. Lægen kan ordinere en anden medicin, hvis en recept er oprindelsen af tinnitus eller sænke en dosis. En læge kan også foreslå terapi fra en audiologist til at hjælpe dig med at håndtere permanent summende.

• Brug en hvid støj maskine til at maskere den summende i dine ører. Hvid støj, som nogle lyd maskiner er beroligende og distraherer fra irritation af den summende. Nogle gode maskiner er bærbare. Vælge en, der passer i eller bag øret for en indstilling, der kan bruges overalt, når som helst. Udnytte en anden slags lyd maskine, en musikafspiller. Lytte til musik til at hjælpe dig slappe af og glemme alt om den summende. Vær omhyggelig med at holde volumen på et sikkert niveau. Kraftig støj kan øge eller forværre den summende.

• Bære et høreapparat, på lægens anbefaling, hvis den summende er konstant. Et høreapparat er brugt til at mindske den summende og forbedre de lyde, du ønsker at høre.

• Flytte eller ændre dit miljø, hvis de summende støj-relaterede. Anmode om en anden recept, hvis den summende medicin relateret. Center for høretab anbefaler yderligere indstillinger ud over de allerede nævnte. De foreslår at undgå fødevarer, der øger den summende, reducere stress og holde klar af allergener.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com