Væskeophobning & vægttab

07/31/2012 by admin

Forskellige faktorer kan hæmme dit vægttab indsats. Og mens de fleste dieters har til formål at reducere deres indtag af fedt- og kalorieindhold, de glemmer vandets rolle spiller i vægttab. Vægt eller vand væskeophobning er et fælles problem. Hvis du ønsker for at tabe et par pounds hurtigt, hjælper det til at evaluere din kost og livsstil vaner, og identificere faktorer, der bidrager til væskeophobning.

Høj-natrium fødevarer

Din kost spiller en stor rolle i vægttab. Hvis du spiser high-natrium fødevarer såsom frosne måltider, emballeret kød og andre forarbejdede fødevarer, er du sandsynligvis forbruge mere end den anbefalede daglige dosis--2400 mg. Forbrugende overskydende mængder af natrium forårsager din krop til at fastholde væske, eller flere pounds af vand. Reducere dit forbrug af salt til at tabe vand.

Kulhydrater og væskeophobning

Kulhydrater omfatter pasta, brød, ris og korn. Din krop har brug for kulhydrater til energi. Men hvis ikke du er aktiv, din krop kan forbrænde kulhydrater. Og fordi kulhydrater binder sig til vand, overdreven indtagelse af kulhydrater øger væskeophobning og vægt. Stick med en lav-carb kost, hvis du forsøger at tabe væske og vægt--mellem 20 og 30 gram kulhydrater om dagen.

Frugter og grøntsager

Flere frugter og grøntsager har et højt vandindhold. Og regelmæssig indtagelse er en enkel måde at kaste vand vægt og tabe et par pounds. Ideelle valg omfatter salat, zucchini, vandmeloner, bær, æbler, cantaloupes og grapefrugt. Bananer er lavt i vandet, men de er høj i kalium. Kalium saldi væskeniveau i kroppen, og øge din kalium indtag er en surefire måde at vende væskeophobning.

Drik masser af vand

Som en naturlig healer er fordelene ved vand rigeligt. Bortset fra afgiftende din krop og forbedre tilstanden af din hud, kan vand støtte dit vægttab indsats og hjælper kroppen slippe af ekstra væske. Drikke mindst otte glas vand om dagen for at stoppe væskeophobning. Hvis din medicin bidrage til vand vægt, tale med din læge om vand piller eller diuretika.

Motion og vægttab

Det er ingen overraskelse, regelmæssig motion resulterer ofte i vægttab. Men ud over brænder fedt og kalorier, daglig motion skaffer kroppen af overskydende væske. Motion forbedrer også omsætning, som er et andet middel til væskeophobning. Oprette en træning tidsplan og plan for mindst 30 minutters aktivitet hver dag. Vælge fra en bred vifte af høj eller lav effekt træning som aerobic, svømning, løb, gå eller cykelture.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com