Ufrivillig cyklus af bevægelser i Parkinsons sygdom

02/21/2011 by admin

Parkinsons sygdom skyldes en fejl i bestemte dele af det centrale nervesystem (CNS). CNS er ansvarlig for reguleringen af både frivillige og ufrivillige bevægelser af kroppen. Her fokuserer vi på ufrivillige bevægelser som synlige tegn på Parkinsons sygdom.

De synlige tegn

Parkinsons sygdom er karakteriseret ved et symptom kompleks af stivhed, tremor og akinesi. Andre bemærkelsesværdige egenskaber omfatte mimetiske ansigtsudtryk, intermitterende blinker, begrænset trin, når du går og forsinket/langsomme bevægelser.

Tremor

Tremor er ansvarlig for den ufrivillige cyklus af bevægelser i Parkinsons sygdom. Det er bedst defineres af dets relation til aktivitet. I Parkinson, rysten opstår, når kroppen er i hvile; Dette kaldes også "pille rullende." Den vedrører den ufrivillige alternative bevægelse af tommel- og pegefinger på resten. Det sker hos alle patienter med Parkinsons, selv om sats og kroppen dele involveret kan variere.

Stivhed

Stivhed er forårsaget af en forstyrrelse i ligevægt på grund af muskelsvaghed. Patienter kan ikke modstå simpel ufrivillige bevægelser; derefter det langsomt udvikler sig til mere komplekse bevægelser, der involverer flere kropsdele. Stivhed også konti for langsom og begrænset udvalg af hænder, ben og fødder.

Bradykinesi

Bradykinesi hindrer muligheden for at udføre hurtig og let frivillige bevægelser. Forsinket, stiv, afbrudt og meget langsomme bevægelser er nogle af dens egenskaber. Afhængig af graden af svækkelse betingelser bradykinesi, hypokinesi og akinesi henvise til denne unormal muskel koordination.

Rationale

De to grunde i øjeblikket accepteret for Parkinsons ufrivillige bevægelser er som følger:

Lav dopamin nåede de basale ganglier i hjernen. Lav pigmenteret nerve fibre i substantia nigra af de basale ganglier.Substantia nigra er del af de basale ganglier ansvarlig for instruere organer til at handle på en koordineret måde. Dopamin er involveret i neurotransmission af stimuli til de basale ganglier i hjernen. Da dopamin i de basale ganglier af patienter med Parkinsons sygdom er lav, opstår en følgeskader underskud i nerve fiber stimulus for substantia nigra til at udløse koordinerede aktioner. Derfor lav dopamin og lav pigmenteret nervefibre i basalganglierne resultere i en ufrivillig cyklus af bevægelser i Parkinsons sygdom (se billede 1).Disse og andre faktorer er stadig undersøges for at finde en behandling, der vil normalisere aktiviteter i regionen basale ganglier i hjernen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com