Hvordan til at opløse urinsyre krystaller

02/23/2011 by admin

Hvordan til at opløse urinsyre krystaller

Mange mennesker verden over lider af en ophobning af urinsyre krystaller. Denne betingelse er en form for gigt, mere almindeligt kendt som gigt. Denne oprustning i leddene forårsager smerte og inflammation, der kan undertiden være alvorlige og invaliderende. Lære metoder til at opløse krystallerne er ikke kun nyttige men kan hjælpe syge øge deres livskvalitet samtidig med den smerte de oplever. Der er et par måder til at opløse krystallerne, men fordi de urinsyre krystaller bygge over tid, processen med at opløse dem også vil tage tid.

Instruktioner

• Besøg din personlige læge. Din læge vil være i stand til at give dig en liste over forskellige receptpligtig medicin, der kan hjælpe med at opløse urinsyre krystaller. Alt efter din aktuelle sundhed, historie og sværhedsgraden af tilstanden skal du prøve et par forskellige behandlinger. Din læge vil også kunne foreskrive passende smertestillende medicin, hvis det er nødvendigt. Et almindeligt ordineret medicin for gigt er Allupurinol. Sørg for at spørge din læge om smerter forvaltning stoffer såsom indometacin (Indocin), naproxen natrium (Aleve), ibuprofen (Advil), aspirin eller andre stoffer, hvis disse over-the-counter medicin ikke bør anvendes.

• Foretage en ændring i din kost. Fødevarer, der har højt purin niveauer vil øge din urinsyre krystaller i kroppen. Undgå at spise store mængder af rødt kød, fjerkræ, og skaldyr, grøntsager såsom blomkål, asparges, champignon og spinat og stærkt forarbejdede fødevarer. Fuldkorn, fedtfattige mejeriprodukter, frugt, essentielle fedtsyrer og især fødevarer med højt C-vitamin vil bidrage til at reducere urinsyre krystaller samt ansamling af mere. Drik masser af vand til at skylle dit system på alle tidspunkter. Alkohol bør også begrænses, som dine nyrer vil blive understreget forsøger at bortfiltrere urinsyre krystaller samt alkohol fra kroppen.

• Lave en aftale med en naturopatisk læge. Der er alternative behandlinger til rådighed for gigt, der ikke indebærer brug af receptpligtig medicin. Udrensning og brug af enzymer er fælles alternativer, der har vist sig for at være effektive til at opløse urinsyre krystaller. Vær opmærksom på at besøge en alternativ læge ikke kan være omfattet af din medicinske plan og også bemærke, at selv om behandlingerne, der kan være naturligt, de er lige så potent som lægemidler.

• Motion regelmæssigt. Det er vigtigt at leve et aktivt og sundt liv og til at opretholde en sund vægt. Overvægt kan lægge vægt på dine organer og kroppens systemer, forårsager flere gigt flare-ups og ledbetændelse. Diabetes er også nært beslægtet med overskydende urinsyre krystaller. Opretholde en sund vægt vil forhindre ekstra urinsyre krystaller fra at opbygge samt støtte din systemerne, der er ansvarlig for udskylning overskydende krystaller, såsom dine nyrer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com