Definition af HMO

02/15/2011 by admin

HMOs er vokset til at fylde en større plads i at yde sundhedspleje til amerikanerne. De grundlæggende spørgsmål om hvad der udgør en HMO (HMO er ofte forveksles med de klinikker, der drives af dem) og hvordan de arbejder, er dog stadig en gåde, selv for folk, der er en del af en HMO.

Identifikation

Sundhed vedligeholdelse organisationer (HMOs) er en form for forvaltes pleje organisationer. Under sine vilkår, HMO indvilliger i at give sygesikring dækning for forbrugerne gennem hospitaler, klinikker, læger og andre leverandører, med hvem de har en kontrakt. Dette er den vigtigste forskel mellem en HMO og en traditionel forsikringspolice; henhold til HMO kan kun udbydere, der allerede er blevet enige om at arbejde i henhold til HMOs give sundhedspleje.

Historie

HMOs eller HMO prækursorer faktisk har en lang historie i USA, går tilbage til begyndelsen af 1900-tallet. Men de var aldrig meget populære og havde altid været små og strengt lokaliseret organisationer. Alt dette ændres, når Paul Ellwood begyndte at arbejde med os Deppartment af sundhed og Human Services på at indføre hvad blev HMO Act af 1973. Denne handling havde tre centrale bestemmelser: 1) finansielle bistand til at planlægge, starte eller udvide en HMO; 2) valgte staten pålagt restriktioner på HMOs blev elimineret, hvis HMOs blev føderalt certificeret; 3) arbejdsgivere med 25 eller flere medarbejdere var forpligtet til at tilbyde føderalt certificeret HMO muligheder sammen med godtgørelse efter anmodning. Den tredje vigtigste bestemmelse var det vigtigste, da det garanteret adgang til det lukrative arbejdsgiver-tilbudt sygeforsikring plan marked for føderalt certificeret HMOs.

Typer

Der er et par grundlæggende typer af HMOs. I modellen ansatte er læger lønansatte af en HMO. Gruppe model indebærer HMO arbejder med en mellemvej mand, der til gengæld beskæftiger læger. Dette kan enten være en "bundne" multi speciale gruppe praksis, hvor både gruppen mellemmand og læger arbejder udelukkende for HMO, eller en uafhængig praksis forening, hvor både gruppen og dens kontraherede læger er gratis at acceptere patienter og kontrakter uden for HMO. Endelig er der den netværksmodel, som kombinerer elementer fra de andre to modeller.

Misforståelser

Det er ofte meget svært at sige hvilken model en HMO følger blot ved at kigge på det, selv hvis du er medlem. For eksempel, Kaiser Permanente er ofte tænkt som en personale model HMO, men det faktisk ved hjælp af "bundne" gruppe model.

Funktion

Når en person tiltræder en HMO, er de ofte kræves for at vælge en primær pleje læge (PCP), eller har en tildelt. PCP er forbrugerens "gatekeeper", eller person, der evaluerer deres behov og adgang til sundhedspleje. Uden for nødsituationer, vil alle adgang til sundhedspleje kræver en henvisning fra PCP.

HMOs foretrækker ofte lave omkostninger; forebyggende medicin over høj koste senere behandlinger, og designe deres retningslinjer og kontrakter til at fremme denne fremgangsmåde. De også overvåge deres aftalte heath behandlere for at se hvem leverer hvor meget og hvilken form for pleje, med et øje på at holde dem inde i retningslinjerne for at yde pleje. Nogle HMOs kræver også at deres behandlere giver den absolut mindste nødvendige pleje til styring af omkostninger og sikre overskud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com