Vand behandling for Depression

02/05/2011 by admin

Depression kan stærkt påvirke livskvaliteten fra beskæftigelse til relationer. Mange mennesker har eksperimenteret med alle former for behandling, der spænder fra traditionelle antidepressiva til naturlægemidler til psykoterapi. Flere og flere personer søger naturlige former for behandling for depression såsom vandterapi.

Vandterapi til behandling af Depression

Leve med depression forårsager mange folk til at søge andre former for behandling af deres tilstand. Den følelsesmæssige tilstand af deprimerede personer gør ofte det vanskeligt for dem at følge op med deres daglige rutiner. Forskere og læger er altid på udkig efter nye måder til effektivt at behandle depression.

Nikolai Shevchuk, en forsker ved Virginia Commonwealth University School of Medicine, mener, at tager to til tre kolde brusebade dagligt kan reducere depression. Shevchuk mener, at vi alle har hvad er kendt som en "blå plet" i vores hjerne. Indkapslet i denne plet er noradrenalin, som er en neurotransmitter, der menes at hjælpe med at regulere depression. Når du tager to til tre kolde brusere om dagen på 68 grader, hjælper det til at stimulere den "blå spot." Kemikalierne, der frigives, og du begynder at føle din depressive symptomer løft. Bruserne skal blive en normal del af din daglige rutine, når du er i stand til at tolerere 68-graders vandets temperatur.

Selv om kolde brusebade menes at være effektiv, drikker andre folk vand for at lindre symptomer på depression. Ethvert individ har toksiner inden for hans krop og drikkevand hjælper med at vaske disse toksiner fra hans system. Mennesker, der oplever depression undertiden lider af dårlig egenomsorg. De kompromittere ernæring og ofte indtager ikke vand nok. Dehydrering sætter ind og strømmen af neurotransmittere sinker drastisk. Drikkevand bidrager til at flytte giftstoffer ud af kroppen og fugter hjernen og bevægelse af kraniel væske. Den kranielle væske indeholder neurotransmitterne serotonin og dopamin. Disse neurotransmittere er ansvarlig for at regulere humør.

Vand kan have en positiv indflydelse på dit humør samt mindske symptomer på depression. Mennesker har udnyttet svømning med delfiner som en måde at behandle deres depression. Tilbringe tid i vandet og tilslutning på et naturligt niveau kan øge hjernen kemikalier, der hjælper med at regulere humør. Engagerende med pattedyr i deres eget miljø er terapeutiske og kan påberåbe sig en følelse af velvære og ro.

Hvis dine symptomer ikke løfte med vandterapi kan det være tid til at konsultere din læge for yderligere assistance.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com