Hvordan til at sænke urinsyre

01/25/2011 by admin

Hvordan til at sænke urinsyre

Har du nogensinde oplevet den ulidelige smerter af gigt? Smerter fra gigt er uforglemmelige og velovervejet af læger til at være blandt værste i medicin. Gigt er forårsaget af forhøjede niveauer af urinsyre, som kan danne nåle-lignende krystaller, som indbetaler i uheldig led som storetåen, knæ og håndled. Når nuværende forårsage urinsyre krystaller pludselige udbrud af lammende hævelse, rødme, varme og smerte. I mange tilfælde er høj urinsyre niveauer et resultat af dårlige kostvalg. Med korrekt ernæring og smartere valg af livsstil kan enkeltpersoner sænke urinsyre og forebygge episoder af gigt.

Instruktioner

• Reducere purin forbrug til lavere urinsyre. Purines er kemikalier, der forekommer naturligt i visse fødevarer. Når disse purin kemikalier forbruges og metaboliseres er urinsyre produceret. Al kød (rød eller hvid) og fisk og skaldyr indeholder moderate mængder af purin og er direkte korreleret med forekomsten af gigt. Visse elementer indeholder meget høje niveauer af purin herunder animalske indmad såsom brislinger, oksekød nyrerne og leveren samt visse skaldyr såsom ansjoser, sardin og kammuslinger. Interessant, er at forbruget af purin-rige bælgfrugter, korn (undtagen øl) og grøntsager ikke længere forbundet med gigt. Mange lå websteder stadig forkert modvirke forbruget af purin-rige grøntsager.

• Undgå alle alkoholprodukter. Nogle elementer som øl og visse spiritus indeholder høje niveauer af purines, som øger urinsyre i blodet. Endnu vigtigere alle alkoholholdige produkter forhindrer kroppen i at fjerne urinsyre. Som et resultat, øger risikoen for gigt dramatisk med enhver indtagelse af alkohol. Alkohol også forårsager dehydrering, som igen kan prædisponere til urinsyre krystal deposition i modtagelige leddene.

• Springe alle sukkerholdige læskedrikke, der indeholder høj fruktose majssirup at lavere urinsyre. Høj fructose corn syrup direkte øge niveauet af urinsyre.

• Drikke 8 til 10 glas vand om dagen. Bo godt hydreret tillader nyrerne til at lavere urinsyre og det mindsker chancerne for urinsyre krystal deposition i leddene.

• Overveje at spise lavt fedt mælkeprodukter såsom yoghurt, hytteost og skummetmælk siden kan faktisk forhindre gigt. Virkningsmekanisme er ukendt, men det kan skyldes mælkeprodukter effektuering af hvor hurtigt kroppen er i stand til at fjerne urinsyre.

• Gå til super frugter som blåbær, jordbær og sorte kirsebær alle undgå podagraanfald ved at bidrage til at sænke urinsyre i blodet.

• Tag en C-vitamin supplement, da det kan reducere forekomsten af gigt ved at forhindre nyrerne fra reabsorbing urinsyre, som igen vil sænke urinsyre.

• Forbruge en Middelhavet kost. Olivenolie, nødder, frugter og grøntsager, fuldkorn samt fede fisk som laks er ikke kun gigt venlige men hjertet sundt.

Tips & advarsler

  • Høj urinsyre i blodet ses typisk hos personer, som har andre metaboliske abnormiteter såsom diabetes, højt blodtryk og forhøjet kolesteroltal. Nogle medicinske eksperter mener, at en høj urinsyre niveau kan være en markør for større risiko for slagtilfælde og hjerteanfald.
  • Høj urinsyre i blodet kan kun diagnosticeres ved at se en læge. Arbejde med din læge til at sænke urinsyre niveauer med kostændringer. Hvis du er tabende kan derefter din læge anbefale medicin til at sænke urinsyre i blodet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com