Baby Sleep problemer

03/07/2011 by admin

De fleste forældre, vil på nogle tidspunkt, eller en anden, have vanskeligheder med at få deres børn til at sove. Mens der er nogle søvn problemer at bekymre sig om--søvnapnø, for eksempel--andre er mere af en plage. Søvnproblemer for din baby kan forstyrre søvn af andre børn i huset såvel som voksne, så det er vigtigt at få dem under kontrol og få alle den søvn, de har brug for - herunder baby.

Misforståelser

En stor misforståelse er, at babyer er født til at sove igennem om natten. Typisk, vil det tage op til 6 måneder for din baby til at sove igennem om natten på en regelmæssig basis. Før det, er deres opvågninger ofte stimuleret af behovet for at komme op og spise. National søvn Foundation, at 70 til 80 procent af 9-måned-forhenværende babyer vil sove igennem om natten og at de andre er tilbøjelige til at nå denne milepæl omkring et år gammel. Det er udmattende, men det er normalt for baby at opvågne for at blive fodret, ændret og nusset.

Overvejelser

De fleste søvn problemer er ikke årsag til bekymring eller vedrører andre end den træthed, du føler dig som forælder. Søvnapnø er imidlertid en farlig tilstand, der bør overvåges af dit barns sundhedspleje udbyder. Babyer med søvnapnø er gentagne gange afbrudt under søvn. Der findes forskellige typer af søvnapnø, men den mest almindelige er central søvnapnø, hvor hjernen er ikke at fortælle kroppen til at trække vejret. Det er mere almindelig hos for tidligt fødte børn. Babyer med søvnapnø stopper vejrtrækning under søvnen. Husk at alle babyer har uregelmæssige og uregelmæssig vejrtrækning mønstre--preemies især. Spørg din læge straks hvis du er bekymret om din babyer vejrtrækning mens han sover.

Tidsramme

Babyer, der er 3 til 6 måneder i alder kan være klar til at begynde faldende nighttime fodringer. Denne ændring i deres kaloriefattige behov kan ofte hjælpe dem begynder at sove i længere bidder af tid. En baby denne alder kan være klar til at sove 5-6 timer, men vil sandsynligvis ikke være i stand til at sove 8 eller 9 timer.

Potentielle

Babyer stadigt skiftende personer. Deres kalorieindhold og søvn behov ændrer sig drastisk og hurtigt som de vokser. Du kan finde, at dit spædbarn sover trygt i 7 til 8 timer i flere måneder, kun at blive vækket igen midt om natten. Stress påvirker spædbørn og at stress--lære nye fysiske opgaver og sprog for eksempel--kan påvirke deres søvnmønster. Din baby kan gå gennem flere faser af sovende og ikke sove før de slår sig på et mønster, der er godt for dem.

Forebyggelse/løsning

Forskellige søvnproblemer kræver forskellige løsninger, men følgende tip kan hjælpe dig og din baby i din søgen efter mere søvn uanset hvad problemet. Babyer har brug for regelmæssig dagtimerne og om natten tidsplaner. Deres sengetid rutiner skal være forudsigelig og behageligt for baby--Læs en historie, synge en sang eller rock i en gyngestol. Sætte en baby til at sove mens hun er stadig døsig i stedet for når hun allerede er i søvn vil hjælpe hende blive en selvstændig sutten. Hvis du lægge dit barn ned når han allerede er i søvn, han ikke vil vide, hvordan man hjælpe sig selv nikke, hvis han vågner om natten--han vil fuldt ud at vække for at "bede" for at få hjælp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com