Bivirkninger af Acetyl-L-carnitin

09/19/2010 by admin

Acetyl-l-carnitin er også kendt som ALC, l-acetyl-carnitin, og acetylcarnitine. Det er et molekyle, der forekommer naturligt i lever, nyre og hjerne. Det er også tilgængelig som et kosttilskud. Acetyl-l-carnitin er brugt for aldersrelaterede kognitive tilbagegang og en række andre sundhedsmæssige betænkeligheder. Bivirkninger er sjældne, men kan forekomme, og der kan være lægemiddelinteraktioner.

Definition

Ifølge Maimonides Medical Center er acetyl-l-carnitin lignende i form til l-carnitin, en aminosyre. Det har også funktioner, der svarer til l-carnitin, som er nyttige i metaboliske af mad til energi. Acetyl-l-carnitin er en del af gruppen acetyl, som bidrager til produktionen af neurotransmitter acetylcholin, et krav om mental funktion.

Fordele/bruger

Maimonides Medical Center rapporter om, at der er fordele ved at bruge acetyl-l-carnitin i behandlingen af aldersrelaterede kognitive tilbagegang; videnskabelige data har vist pålidelig og relativt ensartet betydelige sundhedsmæssige fordele i dette område. Acetyl-l-carnitin har også vist nogle fordele i behandling af Alzheimers sygdom, Downs syndrom, depression (for ældre), fibromyalgi, skrumpelever, type 1 diabetes, type 2 diabetes, erektil dysfunktion (i kombination med l-carnitin) og makuladegeneration (når det bruges med fiskeolie).

Bivirkninger

Ifølge PeaceHealth, når du bruger acetyl-l-carnitin, bivirkninger er ualmindelige, men nogle kan forekomme. Bivirkninger, herunder en stigning i appetit, kvalme og opkastning, agitation, hud udslæt og krop lugt er blevet rapporteret.

Interaktioner

PeaceHealth rapporter om at visse lægemiddelinteraktioner kan opstå, når du tager acetyl-l-carnitin. Lægemiddelinteraktioner har fundet sted med Cisplatin, didanosin, Paclitaxel og Stavudin. Nogle lægemiddelinteraktioner kan medføre nødvendigheden af at øge indtaget af acetyl-l-carnitin.

Doser

Maimonides Medical Center rapporterer, at de fleste forskning med acetyl-l-carnitin anbefaler at bruge 500 mg tre gange dagligt. Nogle undersøgelser har brugt to gange denne mængde for gavnlige resultater. Acetyl-l-carnitin niveauer er kendt for at nedsætte med fremrykkende alder. Men det er ikke et vigtigt næringsstof og derfor ikke sande mangel opstår.

Advarsel

Food and Drug Administration (FDA) mener alle urter, vitaminer og mineraler skal kosten kosttilskud; de er ikke underlagt den samme kontrol som receptpligtig medicin. Nogle kosttilskud kan interagere med din receptpligtig medicin. Konsultere din sundhedspleje udbyder før du tilføjer en ny supplement til din kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com