Hvordan man kan låse den helbredende kræfter i dine hænder

02/24/2013 by admin

Hvordan man kan låse den helbredende kræfter i dine hænder

Gamle og kraftfuld, mudras er hånd og finger gestus, der påvirker de vitale energier i din krop og følelser. Alle religioner har deres egen mudras: buddhister danne en teardrop med deres tommelfingre og indeks fingre mens meditere, kristne tryk deres håndflader sammen i bøn og muslimer sætter deres hænder til deres hjerter. Mudras har været brugt til at opnå specifikke tilstande af bevidsthed og helbrede fysiske lidelser. Ifølge traditionen låse mudras visse aspekter af din hjerne og ånd, så du kan opnå en højere tilstand af bevidsthed og lette heling.

Instruktioner

• Danne en teardrop form med spidsen af din pegefinger og tommelfinger for Gyan mudra. Hold resten af dine fingre lige og rører hinanden. Oftest bruges af mediterende siddende i lotus stilling, bidrager denne mudra til at skærpe hukommelse, udvikle Intellekt, helbrede psykisk lidelser og fremme lykke.

• Krølle dit midten og ringfingeren indad, således at spidsen af begge deltage i spidsen af tommelfingeren at skabe Apaan mudra. Holde fingeren indeks og pinky udvidet lige. Denne mudra hjælper med at fjerne affald og giftstoffer fra din mund, øjne, ører og næse, og aids forstoppelse.

• Guffe din tommelfinger tæt mod håndfladen, og fold din pegefinger ned på bagsiden af tommelfinger til at danne Vayu mudra. Holde de andre fingre så lige som muligt. Denne mudra hjælper med sygdomme som Parkinsons og gigt.

• Deltage i spidsen af din ring og lille finger med spidsen af tommelfingeren at danne Prana mudra. Hold dit indeks og langfinger lige. Denne mudra øger livskraft, eller "qi", som din krop producerer og hjælper med alle lidelser. Det er også særdeles gavnligt for øjnene.

• Interlock fingre af begge dine hænder og din højre tommelfinger sammen. Holde venstre tommelfinger op vertikalt oprejst, med din højre tommelfinger at trykke ned på sin base. Dette danner Ling mudra, der bidrager til at øge varmen inden for din krop til at forhindre hoste og forkølelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com