Hjemmelavet suppe og South Beach Diet

09/15/2012 by admin

Hjemmelavet suppe og South Beach Diet

Spise suppe kan eller kan ikke være gavnligt, når du er på South Beach diet, et vægttab program, der fokuserer på at tabe sig ved at spise sunde fedtstoffer og carbohydtrates. Hvis suppen indeholder komplekse kulhydrater såsom hvidt pasta eller kartofler, er det ikke South Beach venlige, som dette program kræver overvågning kulhydratindtagelse baseret på glykæmisk indeks. Hvis suppe er hjemmelavede med en række fødevarer taget fra South Beach diet mad lister (disse fødevarer vil afhænge af på hvilke fase du befinder dig i øjeblikket i), suppen kan nydes på denne diæt.

Suppe i fase 1

I fase 1 af den kost, som vare to uger, vil din fødevarer være meget begrænset. Suppen kan eller kan ikke være en god idé på dette tidspunkt. Hvis du foretrækker en chunky gryderet med et stort udvalg af grøntsager og eller bønner, kan du vente til fase 2. Supper, som er tilladt i løbet af denne tid kan få ingredienser som omfatter uden skind kyllingebryst eller hønsefond; magert oksekød eller oksekød lager; Italiensk, soja og sorte bønner; grønne bønner; kål; selleri; svampe; løg; okra; peber; og tomater.

Hjemmelavet hønsekødssuppe indeholder kun kylling, kylling bouillon og selleri samt hjemmelavet tomatsuppe med tomater purerede med lidt basilikum og eventuelt et strejf af lav fedt creme er eksempler på supper at spise under den første fase.

Suppe i fase 2

I fase 2, som vil vare indtil du har nået dit ønskede vægttab, vil du have flere muligheder når det kommer til at gøre en suppe. På dette tidspunkt, kan du optage ingredienser som hele hvede pasta, fuldkorns ris, byg, pinto bønner og black-eyed ærter.

Suppe i den sidste fase

Når du har nået du vægt tab mål på South Beach Diet, du har foretaget tilføje ingredienser som gulerødder og kartofler til din supper. Husk at spise disse fødevarer i moderate mængder for at holde ud de mistede pounds.

Andre overvejelser

Påfyldning fødevarer og suppe er et udmærket supplement til enhver kost og er ofte fyldt med nærende, fedtfattig og fiberrige ingredienser. Du skal dog være trætte af at indtage for meget salt fra suppe, især når de køber dåse suppe. Overskydende saltindtag kan forårsage dig til at føle sig oppustet, og du kan faktisk tager på i vægt på grund af væskeophobning.

Hvis du beslutter at spise dåse suppe i stedet for hjemmelavet, check ernæring etiketter for at afgøre, natriumindhold. Der findes mange natriumfattige supper. Undgå at spise nogen suppe, der indeholder mere end 140 mg natrium per portion. Også være meget opmærksomme på etikettens ingredienslisten for at undgå at spise de forkerte fødevarer i fase 1 og fase 2 af kosten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com