Sådan heles en brækket hofte uden kirurgi

04/08/2013 by admin

Bryde eller briste en hofte er en fælles skade i den geriatriske befolkning, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. På grund af tab af knogletæthed og sygdomme som slidgigt er ældre mennesker mest udsatte for hoftebrud. Kirurgi er normalt kræves for at helbrede en brækket hofte, men nogle heldige personer kan ikke brug for en operation. Medicin, i nogle tilfælde kan være i stand til at helbrede en brækket hofte uden at ty til kirurgi.

Instruktioner

• Tillade lægen til at vurdere din brækket hofte og køre andre tests, om nødvendigt, til at bestemme, om du kan helbrede din brækkede knogler uden kirurgi. Din læge vil tage røntgenbilleder for at se placering og alvorlighed af frakturen. En knogledensitet test kan udføres for at vurdere tilstanden af din knogle sundhed samt.

• Modtage en infusion af et stof kaldet zoledronic syre for at helbrede din hofte. September 2007-udgaven af "New England Journal of Medicine" rapporterede, at denne medicin, som Food and Drug Administration godkendt for at forebygge knogleskørhed, også kan hjælpe med at helbrede hoftebrud. Zoledronic syre er givet intravenøst, med mellemrum op til et år, i løbet af en kort 15 minutters procedure; din læge vil bestemme antallet og hyppigheden af dine behandlinger. Mennesker, der er gravide eller som har nyresygdom bør ikke bruge zoledronic syre, ifølge Novartis Pharmaceuticals Corporation, skaberne af en brand navn version af medicin kaldet Reclast.

• Spørg din læge, hvis du også bør tage D-vitamin eller calcium kosttilskud for at hjælpe dine knogler helbrede. "New England Journal of Medicine" undersøgelsen fandt, at nogle af deltagerne havde meget lave niveauer af D-vitamin i deres systemer. Både D-vitamin og calcium bidrage knogler forbliver stærk.

• Deltage i fysisk terapi, hvis anbefalet af din læge. Selv hvis du har modtaget zoledronic syre infusioner, kan din læge vil du lære nogle styrke øvelser eller for at bruge mobilitet aids, at hjælper dig med at få omkring dit hjem til at forhindre fremtidige knoglebrud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com