Anvendelser af Benzoin pulver

10/19/2010 by admin

Anvendelser af Benzoin pulver

Benzoin pulver er produkt af benzoin resin, som er høstet fra styrax træer hjemmehørende i Thailand og andre øst indiske øer. Benzoin resin har høstet i århundreder til brug i parfumer, røgelse, sæbe og som et lægemiddel supplement. Benzoin pulver har en duftende aroma, som er søde og friske, duftende ligesom en kombination af balsam træ og vanille.

Røgelse

En af de længste stående anvendelser af benzoin pulver er for afbrænding i røgelse blandinger. Dens sød vaniljesmag er varm og beroligende. Folk, der gør deres egen røgelse blander ofte mix benzoin pulver med sandeltræ til at generere en afslappende aroma i et værelse, hjem eller sted for tilbedelse. Benzoin pulver blev kendt som "Friar's Balsam" i løbet af middelalderen i Europa når det anvendtes også almindeligt som ingrediens røgelse.

Tinktur af Benzoin

Benzoin pulver er også kombineres med alkohol og brugt som et lægemiddel supplement i dele af Asien. Dråber af tillægget anvendes på hud sår og udslæt til at rense og lindre huden før bandager anvendes. Det er også bruges til behandling af canker sår og vabler. Tinkturen er undertiden bruges som en slimløsende til behandling af hoste på grund af almindelige forkølelser.

Sæbe

For meget samme formål, det er tilføjet til røgelse, er benzoin pulveret ofte føjet til sæber til at øge fragrancy af en bar af sæbe. Fordi det fungerer også som et konserveringsmiddel og bindemiddel, er benzoin pulver især ønskeligt for sæbe barer, der har stykker frugt som citron, lime eller orange kiler føjet til dem. Benzoin pulveret er også føjet til cremer, parfumer og andre kosmetiske produkter at give dem en længere holdbarhed og duftende aroma.

Benzoesyre

Benzoesyre blev først opdaget som en differentialkvotienten af benzoin resin eller tyggegummi i 1500-tallet af Nostradamus. I slutningen af 1800-tallet, benzoin konserverende egenskaber blev opdaget og benzoesyre blev i tiden, en kommercielle produkt, der tilsættes som konserveringsmiddel til mange fødevarer. Det er lavet i laboratorier ved en delvis oxidation af toluen med ilt der er katalyseret af kobolt. Benzoesyre er ofte føjet til frugtsaft, mousserende drikkevarer og endda pickles at bevare dem..


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com