Hvordan skal gælde et sårede ben Dressing

09/29/2012 by admin

Det er nyttigt at vide, hvordan du anvender bandager på et sårede ben når du, eller en anden, bliver såret eller brændt. Måske du kender nogen, der har diabetes, og du kan have til at hjælpe ham med hans sår. Her er nogle skridt til at følge, når ansøger dressing til et sårede ben.

Instruktioner

• Bestemme hvad slags sår det er og hvad der var årsagen. Er det et åbent sår fra diabetes? En slid fra et fald? En burn? Der er en anden måde at ombryde brænde sår i forhold til de andre sår.

• Anvende saltvandsopløsning eller vand. En brænde er rengøres med vand. Et sår forårsaget af diabetes renses med saltvand løsning. For et slid, vil enten saltvandsopløsning eller vand arbejde. Du ønsker at rense området såret grundigt men krat ikke.

• Anvende en medicineret creme ordineret af lægen. Dette vil blive brugt til diabetiske sår. Lægen kan ordinere en medicineret creme til et brændte ben, der har vabler, men uden lægens tilladelse, ikke anvende nogen creme til en burn.

• Wrap benet med gaze. Gaze er en letvægts materiale, der tillader huden at ånde samt dække såret. Vær omhyggelig med ikke at wrap det for stramt, da dette kunne afskære omløb. Gaze er mest brugt til brænde sår og hudafskrabninger. Der er ingen bestemt måde at sætte gaze på bare sørg for såret er dækket.

• Wrap dressing over det sårede område, når der beskæftiger sig med et diabetisk sår. Denne dressing er en tungere materiale og giver ekstra beskyttelse. Du kan bruge enten et es bandage eller lægen vil anbefale en stivere forbinding afhængigt af omsætning i benet. Aldrig wrap for stramt eller for løst. Start indpakning fra bunden af benet til toppen afhængigt af hvor stor såret er. Hvis wrap indeholder Velcro, sikre Velcro ikke kommer i kontakt med huden, fordi det kunne trække på hår eller dele af såret.

• Tape dressing være sikker på det bliver sat indtil du ændrer den. Bruge tri-cut førstehjælp tape. Du behøver kun nok af tape til at ombrydes omkring benet hvor du endte wrap.

Tips & advarsler

  • Kan du bære løsthængende tøj over bandager såret, således at ingen materiale bliver knyttet eller får inde i dressing.
  • Sørg for at se din læge for at afgøre hvad medicineret cremer eller bandager for at bruge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com