Hvordan at fortælle forskellen mellem kramper & rastløse ben syndrom

10/07/2010 by admin

Enhver tid du har ubehag i benene, påvirker det hele dit liv, fra hvor du sover til hvordan du fungere i løbet af dagen. De væsentligste forskelle mellem kramper og rastløse ben syndrom er årsag, varighed og intensitet af smerten og behandling.

Instruktioner

Hvordan at fortælle forskellen

• Årsagerne til kramper i benene er intens motion, muskel træthed (træthed), tunge vægt og medicin. Årsagen til restless ben syndrom kan være et vilkårligt antal medicinske spørgsmål (sygdomme og handicap) såsom anæmi, nyresvigt, graviditet og medicin.

• Kramper er af kort varighed, (en til flere minutter) med skarpe, korte byger af smerte og kontraktion af musklen (i læggen, forstrækning og quadriceps). Restless ben syndrom kan vare i flere timer og kan forekomme et par gange om ugen eller hver aften. Det består af en "creepy-crawly," brændende eller tugging sensation dybt inde i benene. Patienter kan finde lindring ved pacing gulve om natten. Mange patienter oplever, dette er den eneste lindring.

• Kramper kan behandles blot ved at drikke masser af vand og strække benmuskler før udøve. Når et ben krampe forekommer, den bedste og mest almindelige behandling massere og strække musklen. Restless ben syndrom er en smule vanskeligere at behandle. Normalt at finde en underliggende lidelse (anæmi, diabetes), er at reducere eller fjerne krydsforureninger eller drikkevarer (koffein og alkohol) og administration af medicin de bedste måder at behandle rastløse ben syndrom.

Tips & advarsler

  • Denne artikel er ikke beregnet til at være en diagnostisk test eller at erstatte din læge/helbred behandleren. Snarere, det skal være et hjælpemiddel til at tilskynde til diskussion med din læge eller sundhedspleje udbyder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com